tomekct Napisano 27 Styczeń 2014 Napisano 27 Styczeń 2014 hej, dostałem dizś zapytanie o jednej ze studentek z Krakowa o "korepetycje" z softimage... Dziewczyna musi zrobić na zaliczenie "Kota w Softimage :) - ma werwę by się nauczyć tego softu ale zajęć nie było wiele... czy jest ktoś chętny do pomocy w takim projekcie z okolic Wawelu... Proszę o informacje i z góry dzięki :) Tomek
Gość Dunka Napisano 31 Styczeń 2014 Napisano 31 Styczeń 2014 To właśnie ja jestem tą osobą, która szuka korepetycji z Softimage, bo mam do zrobienia na zaliczenie w tym programie "kota". Tomek dziękuję Ci za szybką reakcję i wsparcie oraz zamieszczenie zapytania w moim imieniu na forum. Mam nadzieję, że może ktoś się odezwie w tym temacie. Będę wdzięczna.
legomir Napisano 31 Styczeń 2014 Napisano 31 Styczeń 2014 Kłopot tylko z tym XSI, z Maya czy Maxem byłby zdecydowanie mniejszy chyba nie będziesz musiała zrobić to sama z pomocą tutoriali i helpa.
Gość Dunka Napisano 31 Styczeń 2014 Napisano 31 Styczeń 2014 No niestety, jest kłopot... póki co walczę z tutorialami, tylko chyba zajmie mi chyba 100 lat zanim je wszystkie obejrzę, a gdzie zrobić jeszcze projekt. No cóż, albo ktoś się znajdzie, albo będę musiała się poddać. Na razie mam nadzieję na to pierwsze rozwiązanie :))) albo cudem nauczę się z tutoriali. Dobrym rozwiązaniem, byłoby również znalezienie takiego samouczka jak zrobić kota, psa lub podobne zwierzę w XSI, to może przez analogię bym to zrobiła. Póki co nie znalazłam, ale szukam dalej.
Gość Chrupek3D Napisano 31 Styczeń 2014 Napisano 31 Styczeń 2014 (edytowane) przeca XSI ma wbudowany quadruped rig. Wystarczy go wgrać i dopasować do psa, kota czy innego szczura :-) Coś nie doczytałem... to ma być tylko obiekt bez animacji... no to nic trudnego, XSI ma takie narzędzia, że śmiało możesz działać: http://www.si-community.com/community/viewtopic.php?f=22&t=1451&start=0 moim skromnym, Maya przy XSI to dziecinka taka ;-) Edytowane 31 Styczeń 2014 przez Chrupek3D
tomekct Napisano 4 Luty 2014 Autor Napisano 4 Luty 2014 Widzę że się dzieje... Pomożecie? ...:) Walcz Dunka walcz nie poddawaj się :)
Rekomendowane odpowiedzi