Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Cześć,

szukam dobrych modeli 3d samochodów -im więcej tym lepiej) płatnych/bezpłatnych (dobrze gdyby były w v-ray'u ale to nie wymóg).

Z góry dziękuję za pomoc!

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Dzieki chłopaki za info, jednak te strony znam i szukam, przyznam szczerze, nieco tańszej opcji.

Napisano

Ja miałem też taki problem że szukałem legalnych modeli aut za niską cenę i ogłosiłem to w ogłoszeniach tu na forum. Udało mi się kupić 4 dobre modele samochodów w cenie 250zł. Starczyły mi na bardzo długo. Autorem tych modeli był Pecet tu z forum, ale może jeszcze znalazłby się ktoś chętny, bo modelarzy aut tu na forum nie brakuje. Chociaż większość bawi się w modelowanie sportowych albo kolekcjonerskich wozów, a ja wtedy potrzebowałem takich zwykłych.

Napisano

Mulholland - dzięki, że wspomniałeś i cieszę się że starczyły na długo :) Jakby co to moja kolekcja znacznie się powiększyła,

http://www.turbosquid.com/Search/Artists/fisherman3d oczywiście jak by ktoś chciał kupić bezposrednio i większej ilości niż jeden model to ceny dużo niższe. Na TS muszę uwzględnić prowizję wynosząca aż 60%. Wystawiam rachunki (ale nie faktury VAT).

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności