dzudzu Napisano 17 Grudzień 2004 Share Napisano 17 Grudzień 2004 szkoda, że zielony ... fuj; no i zlewa się chyba za bardzo tło z samym zdjęciem; popracowałbym gdzienie levelem:(; poza tym klicior przedni ... ciekawe w co ty się stary kiedyś rozwiniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 17 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2004 prosze cie bardzo na nic wiecej juz nie mam sily echhh padam poz i lepciejsze http://members.lycos.co.uk/littleninja/73.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 3 Styczeń 2005 Share Napisano 3 Styczeń 2005 dupa dupa dupa...nie wyrobiles sie bo fotomontarze to bylo bitwe temu ;/ ...szybciej jush bys cos ciekawszego narysowal...a nie pitrasil sie z ramkami jakimis...nie pasuje mi to do Twojej teczki co zem ja widzial na dtm ;P cheers... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 5 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2005 ech nie jest tak zle ;), nie ma co dramatyzowac poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 5 Styczeń 2005 Share Napisano 5 Styczeń 2005 tylko czekać na następną ikonkę pod nickiem:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 6 Styczeń 2005 Share Napisano 6 Styczeń 2005 congratulations efendi!! Ech, dawno mnie tu nie było... w gruncie rzeczy to powiem Ci, że ta wersja z celownikiem miała coś w sobie.. zdjęcie jest jak dla mnie troszkę bez wyrazu, ale ciesze sie, ze jesteś na podium!! BRAWO!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 7 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2005 [email protected] fajne lejalty celownikow przyszly za pozno od co kolegaalek...ty cyniku ;P ps. jak na problemy z czasem to i tak poszlo niezle pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi