Rysiu11 Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Witam. Mam kilka pytań dotyczących Cinemy 4D. 1. W jaki sposób wyrenderować obraz z widoczną siatką. ( http://i1067.photobucket.com/albums/u440/GrafikPL/3D%20Max%20renders/render_003_zps479843ef.jpg ) 2. Jak zaokrąglić wybraną ścianę / część obiektu 3. Jak stworzyć rysy, pęknięcia, zadrapania na obiekcie Z góry dziękuje za pomoc.
makak Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 1. W opcjach renderingu, włączasz Cel Renderer, tyle, że on ma nie wiele opcji. Jak masz wersję Cinemy Studio albo Visualize, to masz tam modół Sketch&Toon i on ma znacznie więcej opcji. 2. Bevelem - skrót m~s 3. Różnie, możesz wymodelować, texturą, próbować scultpem (od wersji R14 Studio Cinema ma proste narzędzia do tego).
WhiteTTT Posted July 20, 2017 Posted July 20, 2017 Witam, mam pytanie jestem nowy w dziedzinie projektowania i chciałbym zapytać czy jestem w stanie zrobic za pomocą cinema 4D taką grafikę jak w tym filmiku: w 1:39, chodzi mi konkretnie o takie napisy na czarnym tle które się łączą. Czy jest to bardzo trudne i jako początkujący nie jestem w stanie zrobić takiego projektu? Z góry dziękuje za pomoc.
Recommended Posts