Napisano 3 Luty 201411 l W trakcie Super Bowl Marvel zaprezentował nowy zwiastun do swojej tegorocznej superprodukcji - "Captain America: The Winter Soldier". Pełna treść: Captain America: The Winter Soldier - zwiastun z Super Bowl Edytowane 3 Luty 201411 l przez CzAk1
Napisano 3 Luty 201411 l Jeszcze lepszy niż pierwszy zwiastun. Jedynka średnio mi przypadła do gustu, ale tutaj lepiej. Obejrzę :) Edytowane 3 Luty 201411 l przez ezils
Napisano 3 Luty 201411 l Czy mi się tylko wydaje, czy poza kilkoma nowymi ujęciami trailer ten jest krótszy i mniej intrygujący, niż poprzedni, za to zrobiony tak, iż Jankesi nawet tego nie zauważą, gdyż oczy ich przesłoni fala łez, gdy na stojąco będą słuchać hymnu USA?
Napisano 3 Luty 201411 l W nocy widziałem nieco inny zwiastun: W sumie to niewiele się różni. Edytowane 3 Luty 201411 l przez ezils
Napisano 3 Luty 201411 l zapowiada sie kozacko kurde, ten typ ze stalowa lapa jest zayebisty! mega styluwa!
Napisano 5 Luty 201411 l @Shogun3D , daj spokój to w końcu kapitan AMERYKA dammit !, mogą siorbać kaszanke ile tylko zapragną, oczywiście taką czerwono niebieską z białymi gwiazdkami
Napisano 5 Luty 201411 l Sam bym sie slinił jakby nowy kapitam zbik podjechał pod sopockie molo nową syreną sport w rytm nowych obwisłych piersi. nie tylko amerykanie tak mają chyba ;)
Napisano 9 Luty 201411 l Zapominacie o najważniejszym: Woody lepiej ją pokazał. Oby tylko na trailerze!