Orangegraphics Napisano 10 Luty 2014 Napisano 10 Luty 2014 Dla firmy Meble VOX wykonaliśmy kompletną sesję renderów budujących wizerunek nowej kolekcji mebli R&O. po więcej informacji zapraszamy na naszą stronę: http://orangegraphics.pl/r-o.html
bolitic Napisano 10 Luty 2014 Napisano 10 Luty 2014 Czadowe renderki - aby nie slodzic tylko powiem ze shader poscieli osatniego renderku mi do konca nie lezy - ale tak to jest bardzo dobrze.
Vehr Napisano 10 Luty 2014 Napisano 10 Luty 2014 No bardzo ładnie to wygląda :D. Możesz coś więcej powiedzieć o oświetleniu Sun+Sky? p. Tomek
Orangegraphics Napisano 10 Luty 2014 Autor Napisano 10 Luty 2014 Dzięki wielkie z pozytywne komentarze. Oświetlenie jest wykonane różnie. W pierwszej wizce sun z małą mocą +sky + lighty doświetlające W drugiej całość to HDR-ka
xmass Napisano 11 Luty 2014 Napisano 11 Luty 2014 Wizki, jak zwykle, pierwsza klasa :) Bardzo ładne światło i kolorystyka. IMO fajna kolekcja mebli :) Pozdr.
MichalNowak Napisano 11 Luty 2014 Napisano 11 Luty 2014 Hej, Fajny zestaw, technicznie nie mam uwag. Nie wiem czy kolorystyka pomieszczeń była po waszej stronie czy po stronie klienta ale zmieniając kolory ścian lub podłóg można było bardziej wyeksponować same meble. Lekki kontrast pomiędzy obiektami czasami podkreśla, uwypukla elementy w scenie. Jest dobrze tylko trochę nudno i mdło. Pozdrawiam Michał
Tamyl91 Napisano 11 Luty 2014 Napisano 11 Luty 2014 W drugim renderze na górze po lewej stronie przy książkach masz jakiś problem chyba spowodowany render regionem, bo cos tam z ekspozycją się zróżnicowało :) Poza tym super wizki.
Orangegraphics Napisano 13 Luty 2014 Autor Napisano 13 Luty 2014 MichalNowak - aranże miały być maxymalnei proste i spokojne, więc chyba cel osiągneliśmy, ale zgadzam się z tobą że można by było trochę kolorów dodać do całości. Tamyl91- rzeczywiście, kilka bucketów nie siadło, chyba coś przy distributed renderingu Dzięki wszystkim za pozytywne komentarze :)
kamil.ochel Napisano 13 Luty 2014 Napisano 13 Luty 2014 Jak dla mnie super! Ładne światło , w drugiej scenie fajnie zaaranżowana przestrzeń. Te patyczki dostaje sie z meblami? ;) I wykorzystam troche okazje: distributed rendering robi takie bugi? Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Orangegraphics Napisano 13 Luty 2014 Autor Napisano 13 Luty 2014 Patyczki oraz biżuterie samemu sobie użytkownik dokłada, uchwyty są do "zaaranżowania" :) Distributed rendering sam z siebie tak nie robi, widocznie jakiś render-node nie miał jakiejś mapy, albo źle policzona IRR-mapa. Pozdrawiam i dziękuje
Rekomendowane odpowiedzi