(Ż)Aneta Napisano 9 Wrzesień 2004 Napisano 9 Wrzesień 2004 ołówek ...potem "troche"photoshopa...i jakis taki potworek wyszedl...
leander Napisano 10 Wrzesień 2004 Napisano 10 Wrzesień 2004 swietne! jedynie te wyostrzenia fotoszopowe troche rażą no i jakosc skanu (brudny walor) pozostawia troche do zyczenia
Tomur Napisano 10 Wrzesień 2004 Napisano 10 Wrzesień 2004 A moim zdaniem walor taki niespojny, ale pomysl spoko
misiekhc Napisano 12 Wrzesień 2004 Napisano 12 Wrzesień 2004 wyostrzenia i tlo jedt brzydkie i ta postac wyglada jak wklejona
Touch Napisano 16 Wrzesień 2004 Napisano 16 Wrzesień 2004 Tak czytam posty, komentarze i się zastanawiam, dlaczego się czepiacie?;) Praca jest fantastyczna! Gratuluję pomysłu wykonania i spojrzenia na świat (Z)Aneta! Pozdr!
SCORPI Napisano 18 Wrzesień 2004 Napisano 18 Wrzesień 2004 jako szkic ołówek swietne, ale komputrowa wersja no to ja uważam że powinnaś to od początku no albo już na szkicu tabletem z jakimiś szlicznymi kolorkami :) wyglądało by nie samowicie napewno.
Phantom Napisano 19 Wrzesień 2004 Napisano 19 Wrzesień 2004 hmm...dla mnie samo w sobie z takimi colorami jest jak najbardziej dobre...a raczej bardzo dobre :P Podoba mi sie...i chcialbym miec taki plakat w pokoju:) kropeczki pasuja do reszty...tylko zagiety rozek w lewym gornym rogu mozna by poprawic...:) pozdrawiam...
Rekomendowane odpowiedzi