polon Napisano 8 Marzec 2014 Napisano 8 Marzec 2014 Witam, takie ciekawe zdjęcia publikujecie, że też może pokażę coś swojego (nie żebym sugerował, że jest ciekawe) trochę z pejzaży coś z portretu coś z zabawy z analogiem - canon canonet QL1.7 i na koniec moje pseudo streetphoto
xmass Napisano 9 Marzec 2014 Napisano 9 Marzec 2014 Wypowiem się ze strony kompletnego amatora, który dopiero zaczyna fotografować: portrety najlepsze wg mnie. Pejzaże też fajne, szczególnie pierwszy, drugi i czwarty :) Czwarty to w ogóle taki stockowy :) No i numeruj zdjęcia co by łatwiej było pisać oceny do poszczególnych fotek :) Pozdrawiam.
Bronislaw Wysocki Napisano 10 Grudzień 2016 Napisano 10 Grudzień 2016 Zdjęcia przyrody są bardzo pięknymi
madzinaa Napisano 13 Kwiecień 2017 Napisano 13 Kwiecień 2017 Bardzo ładna przyroda do tego uchwycona na swój wspaniały sposób. Co do zdjęcia człowieka w czapeczce to najmniej ciekawe.
RAFA Napisano 12 Maj 2017 Napisano 12 Maj 2017 4 zdjecie z kolei z chmurami i zielenią mnie urzeka :) portrety mają w sobie to coś!
Rekomendowane odpowiedzi