Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam Was,

Bardzo rzadko mam chwilę wolną aby zasiąść przed komputerem w celu innym niż praca, ale jak już to się stanie i włączę youtube`a i najpopularniejsze wideo to często jest w nich film "Zapytaj Beczkę". Wydaję mi się że nie jestem głupi "chopak" no ale te filmy są zupełnie nieciekawe, albo ja jestem po prostu głupi albo może nie mam poczucia humoru albo nie wiem co jeszcze innego. Chciałbym żebyście się wypowiedzieli lub wyjaśnili mi o co chodzi w nagraniach tego człowieka.

• Odpowiedzi 5
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Pokolenie walnietych utoobowców, którym sie wydaje, ze są smieszni. Jak dla mnie to znudzony koles zjarany życiem internetowym, ktory nie ma pomysłu co z soba zrobic.

EEhhh, ta młodzieży!

Napisano

Koleś zbiera komentarze z internetu i naśmiewając się z nich próbuje odpowiedzieć... oczywiście w głupi sposób. Czy robi z siebie idiotę? Czy ja wiem, celowe zgranie. Chociaż stylizowany na Niekrytego Krytyka i nie nazwałbym go oryginalnym, to jednak widownię ma sporą. Ciekawe na jakie dochody to się przekłada, sam bym chciał mieć taką na moim kanale :-)

Napisano

Aha koledzy, bo już się bałem że ten człowiek przekazuje coć cennego, ciekawego a ja tego nie rozumiem, czyli wszystko ze mną dobrze :) to super. Niekrytego Krytyka lubiłem za dawnych czasów, czasme mam okazje posłuchać w radiu na literkę zet :)

Napisano

lol niekryty w radiu. No tak, jak już stałeś się czerstwy, to czas udac się w miejsce gdzie umierają nieświeże koncepcje, czyli do mainstreamu.