Napisano 15 Marzec 201411 l Witam. Jeśli chcielibyście spróbować pracy w Modo + Meshfsion, teraz jest świetna okazja. The Foundry przygotowała promocję dla wszystkich, którzy teraz będą chcieli przesiąść się na Modo. Jeśli kupicie Modo 701 + Mesh fusion (musie kupić oba programy) to modo będzie 25% tańsze!! Aby skorzystać z promocji musicie skorzystać z linku poniżej: http://community.thefoundry.co.uk/trymodo/?referral=Tomasz+Lechocinski Prmocja potrwa pewnie 2 tygodnie, niestety nie wiem tego na pewno , ale wart skorzystać. Możliwości Mesh fusion możecie obejrzeć poniżej: [video=youtube;BNa4QsjTC-E]
Napisano 17 Marzec 201411 l Panie Tomaszu, a czy nie jest czasem tak, że niebawem ma pojawić się wersja 801? Jeżeli tak to zakup wersji 701 jest w chwili obecnej szalenie nieopłacalny i nawet to 25% nikogo rozsądnego nie zachęci do kupna, tak sądzę.
Napisano 18 Marzec 201411 l Fajny ten plugin ale jak zobaczyłem cenę to padłem na łopatki. Za ta kasę można mieć 3d-coata z wokselowymi prymitywami i autoretopologą które dadzą podobny workflow i niewiele gorszą finalną siatkę. Lepiej poczekać jak dodadzą tego mesh fusion do zwykłego modo.