Lukasz_D Napisano 22 Marzec 2014 Napisano 22 Marzec 2014 Witam serdecznie, przedstawiam Wam moją wizualizację pomieszczenia. Długo nie byłem w temacie ale mam nadzieję że będę teraz częściej coś tworzył i z lepszym efektem. 3DS MAX, VRay, brak postprodukcji, podłoga stworzony przez floorGenerator, kwiatki ściągnięte ze strony z darmowymi modelami. Jeśli miałby ktoś ochotę poprawić render w Photoshopie (czy innym sofcie) to z chęcią zobacze. Ciekaw jestem co napiszecie.
jacekszy0 Napisano 22 Marzec 2014 Napisano 22 Marzec 2014 Fajne :) tylko mapowanie coś nie teges na tym regaliku wiszącym z prawej strony (chodzi mi o te wąskie polygony). I zszedłbym lekko z saturacją tej podłogi (Bo strasznie czerwona) ale to już tylko kwestia mojego gustu.
skalpel3d Napisano 22 Marzec 2014 Napisano 22 Marzec 2014 (edytowane) ogólnie bardzo fajnie, ładne miękkie cieniowanie i tu jest delikatny zgrzyt troszkę za intensywne przepalenia tak wewnątrz w okolicach okna jak i w tle za oknem światło wewnątrz jest super do lekko pochmurnego dnia. I materiał na wypoczynku wygląda troszkę gumowo Edytowane 22 Marzec 2014 przez skalpel3d
albinoski1989 Napisano 22 Marzec 2014 Napisano 22 Marzec 2014 Dywanik wyprostuj;) Wszystko schludnie wygląda, a tu takie wygięcie. Widok za oknem, kiepsko wygląda. Cienie zielone na tym krzaku. Nienaturalnie to wszystko wygląda z tak intensywnym słońcem.
Lukasz_D Napisano 22 Marzec 2014 Autor Napisano 22 Marzec 2014 (edytowane) A co powiecie na to? postprodukcja też mile widziana :) Edytowane 22 Marzec 2014 przez Lukasz_D
albinoski1989 Napisano 22 Marzec 2014 Napisano 22 Marzec 2014 jak dla mnie tylko za oknem zmieniło się na plus. Wcześniejsze światło w salonie było lepsze. Wolałem też nie chropowatą kanapę:P Teraz to się smutniej zrobiło. Mam wrażenie, że na zewnątrz panuje polski klimat. Czyli słońce z chmurami.
Rekomendowane odpowiedzi