tr000tyl Napisano 25 Marzec 2014 Share Napisano 25 Marzec 2014 (edytowane) Witam Jak w temacie Nie wiem gdzie jest i nie chce się włączyć. Co zrobić? Natomiast slate material editor się pojawia. przeinstalowałem maxa i nic to nie dało :( usunąłem również plik 3dsmax.ini i to tylko pogorszyło sprawę bo max się przestał włączać :( Edytowane 25 Marzec 2014 przez tr000tyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2013 Napisano 25 Marzec 2014 Share Napisano 25 Marzec 2014 W Slate Material Editor klikasz w top menu Modes i tam wybierasz Compact Material Editor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr000tyl Napisano 25 Marzec 2014 Autor Share Napisano 25 Marzec 2014 tak! klikam ale nic sie nie pojawia :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stormwind Napisano 25 Marzec 2014 Share Napisano 25 Marzec 2014 próbowałeś skryptów do resetowania położenia okien maxa? np: http://www.scriptspot.com/3ds-max/scripts/reset-3ds-max-windows Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr000tyl Napisano 25 Marzec 2014 Autor Share Napisano 25 Marzec 2014 (edytowane) podziałało :) OGROMNE DZIĘKI stormwind - po stokroć :) Edytowane 25 Marzec 2014 przez tr000tyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi