Mortom Napisano 2 Kwiecień 2014 Napisano 2 Kwiecień 2014 Witam, ostatnio aby odpocząć od tych wszystkich wizek ulepiłem coś takiego. Sofcik to: Modo 601(render, modeling) i trochę Photoshopa do postpro ;) Ciekaw jestem waszych uwag. Pozdr.
Mulholland Napisano 2 Kwiecień 2014 Napisano 2 Kwiecień 2014 Fajne, tylko to światło pod pachami mi się nie podoba.
seblen11 Napisano 3 Kwiecień 2014 Napisano 3 Kwiecień 2014 Bardzo mi się podoba, ładnie operujesz światłem. Jedyne do czego bym sie przyczepił to do rozdzielczości tekstur. Na torsie za duża faktura skóry i znamion. (razi to mnie tylko na powiekszeniu) Po za tym praca świetna :)
Mortom Napisano 3 Kwiecień 2014 Autor Napisano 3 Kwiecień 2014 (edytowane) Dzięki seblen11 - teraz jak mi uświadomiłeś błąd to rzeczywiście grubo przegiąłem ze skalą faktury skóry. Wieczorkiem poprawie :) Pozdr. Edytowane 3 Kwiecień 2014 przez Mortom
xmass Napisano 3 Kwiecień 2014 Napisano 3 Kwiecień 2014 Świetnie wyszło! Charyzmatyczna postać, wyraz twarzy bezcenny :) Dla mnie może tylko światła zbyt nasycone i ciut za silne. Pozdr.
Mortom Napisano 3 Kwiecień 2014 Autor Napisano 3 Kwiecień 2014 Dzięki xmass :) Ok poprawiłem skórę mięśniaka ;) Jak myślicie lepiej? Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi