wrface Napisano 4 Kwiecień 2014 Napisano 4 Kwiecień 2014 Siema, Co prawda bust już wrzucałem, jednak ze względu na zmiany (w zasadzie wszystko oprócz japy) traktuję to jako oddzielną prackę. Poprzedni temat usunąłem. Nie jestem zadowolony z wyglądu niektórych części, ale nie miałem już siły ani ochoty ich zmieniać ;) Soft: zbrush, max, mari, vray, ps.
STRZYG Napisano 4 Kwiecień 2014 Napisano 4 Kwiecień 2014 fajny kurdupel...tylko poza trochę jakby właśnie pierdnął :p ale naprawdę bardzo pro
Mortom Napisano 4 Kwiecień 2014 Napisano 4 Kwiecień 2014 Nie wiem czemu ale trochę "Icewind Dale" mi tu zawiało :) STRZYG ma rację poza krasnala wymaga troszkę pracy. Ale po za tym spoko, bardzo mrocznie. Choć może jakieś dodatkowe źródło światła by się przydało (lampa naftowa itd.). Ale może się czepiam. Pozdr.
Mulholland Napisano 4 Kwiecień 2014 Napisano 4 Kwiecień 2014 Nie wszystko mi się podoba w tym obrazku, ale ogólnie fajny klimat.
skalpel3d Napisano 4 Kwiecień 2014 Napisano 4 Kwiecień 2014 bardzo fajny konus, prawda minę i pozę ma jak by coś męczyło ;) ale klimat jest pro :) jedyne co mi nie leży to te stópki jak u Calineczki rączęta i bary ma fest to i bucior by się przydał :)
wrface Napisano 4 Kwiecień 2014 Autor Napisano 4 Kwiecień 2014 bardzo fajny konus, prawda minę i pozę ma jak by coś męczyło ;) ale klimat jest pro :) jedyne co mi nie leży to te stópki jak u Calineczki rączęta i bary ma fest to i bucior by się przydał :) Bucior jest, ukryty za skałą, wrzucę później render na którym lepiej widać samą sylwetkę ;)
wrface Napisano 4 Kwiecień 2014 Autor Napisano 4 Kwiecień 2014 Render, który robiłem wcześniej na test. Nie jest najwyższych lotów, ale wyraźniej widać niektóre części.
Rekomendowane odpowiedzi