Gość Farrago Napisano 6 Kwiecień 2014 Napisano 6 Kwiecień 2014 (edytowane) Czołem Koleżanki i Koledzy Forumowicze! To mój pierwszy post w mojej pierwszej teczce. Proszę o konstruktywną krytykę i dobre rady :) Wrzucam na początek dwie pracki. Edytowane 6 Kwiecień 2014 przez Farrago
takashmen Napisano 6 Kwiecień 2014 Napisano 6 Kwiecień 2014 bardzo fajne prace, szczególnie ta pierwsza, druga podoba mi się mniej z kilku względów: pierwszy plan jest pusty, przydały by się jakieś drogowskazy, ludzie dla określenia skali skala zamek zabudowania przednim jest zaburzona, albo zamek jest za mały albo budynki za duże pusto przed zamkiem, znowu dodanie elementów takich jak flagi, stragany, rzeczy które sprawiają że to co malujesz wydaje się realne wrzucaj więcej!
Gość Farrago Napisano 7 Kwiecień 2014 Napisano 7 Kwiecień 2014 A no faktycznie. Jak teraz patrzę to trudno się nie zgodzić. Dzięki!
rymin Napisano 10 Kwiecień 2014 Napisano 10 Kwiecień 2014 Moim zdaniem technicznie obie prace są bardzo dobre. Ciekawy brushwork- prosty a jednocześnie ciekawy. Jeżeli już coś leży to właśnie design bo podobnych prac widziałem już tysiące (nie ma jakiś ciekawych elementów albo czegoś co zaskakuje). Czekam na więcej. I napisz czy rysujesz dla przyjemności, chcesz być concept artystą czy jeszcze inny powód bo to też ma znaczenie przy ocenie pracy. Pozdrawiam
Gość Farrago Napisano 10 Kwiecień 2014 Napisano 10 Kwiecień 2014 Dzięki. Powyższe prace powstały w ramach treningu warsztatowego. Nie kombinowałem specjalnie nad projektem, tylko wybrałem "temat standardowy" :) Na co dzień zajmuję się grafiką, ale w wydaniu bardziej reklamowym, więc tego typu ilustracje robię zazwyczaj dla własnej przyjemności.
Rekomendowane odpowiedzi