Napisano 8 Kwiecień 201410 l [h=2] Postać: KAPITAN[/h] Siema, Postanowiłem spróbować sił w czymś bardziej kartunisz. Po kilku dniach wyprodukowałem coś takiego: Wszelkie wskazówki będą bardzo mile widziane ;) Pozdrawiam!
Napisano 8 Kwiecień 201410 l Oko po prawej świeci w ciemnościach :) - chyba że kapitan A jest krypto Batmanem to wtedy OK ;) Przydało by się troszkę ciekawsze światło lub bardziej rozbudowana scena/tło Jak na pierwsze podejście do cartoon'owych klimatów OK - choć materiały mogły by być lepsze. Pozdr.
Napisano 8 Kwiecień 201410 l Autor Oko po prawej świeci w ciemnościach :) - chyba że kapitan A jest krypto Batmanem to wtedy OK ;) Przydało by się troszkę ciekawsze światło lub bardziej rozbudowana scena/tło Jak na pierwsze podejście do cartoon'owych klimatów OK - choć materiały mogły by być lepsze. Pozdr. hahaha, myślałem, że nikt nie zauważy :D No z tłem i światłem na pewno będę jeszcze kombinował, z materiałami zresztą też, może wyjdzie coś znośniego ;)
Napisano 8 Kwiecień 201410 l Autor Cześć W jakim programie zrobiłeś Kapitana A?? Pozdrawiam :) Siema, Model w zbrushu + max przy niektorych czesciach. Render w maxie i vrayu. pozdrawiam!
Napisano 10 Kwiecień 201410 l Autor Apdejt. Trochę odbiegłem od cartoon i jakiś blokbaster mi zaczął wychodzić. Spodnie do wywalenia, przy reszcie jeszcze będę dłubał. Zapomniałem też o paru ważnych częściach, które domodelowałem :D