ARDZEJ Napisano 10 Kwiecień 2014 Share Napisano 10 Kwiecień 2014 Co jest waszym zdaniem Mount Everest grafiki komputerowej? Praca dobrze płatna, ciężka ale nie jak harowanie w polu w pełnym słońcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 10 Kwiecień 2014 Share Napisano 10 Kwiecień 2014 Skąd pochodzisz, ze uzywasz google translatora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beny Napisano 10 Kwiecień 2014 Share Napisano 10 Kwiecień 2014 Ekscytujące może być latanie samolotem. Praca grafika nie jest ekscytująca - jej efekty są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 10 Kwiecień 2014 Share Napisano 10 Kwiecień 2014 E tam, jak sie przekracza swoje granice, uczy czegos nowego, robi cos nowego to jest podjarka jak sie masz! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 10 Kwiecień 2014 Share Napisano 10 Kwiecień 2014 Ja sie jaram za kazdym razem jak kasa wplywa na konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARDZEJ Napisano 10 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2014 (edytowane) Skąd pochodzisz, ze uzywasz google translatora? Czy to taki wstyd pochodzić ze Szczecina, że piszesz nazwę swojego miasta z małej litery? Zadałem to pytanie w temacie, i zastanowiłem się nad nim. Pracą idealną dla grafika, jest rewitalizacja cyfrowa starych filmów. Dzięki za odpowiedzi. Macie rację co do kasy, samolotów i oprogramowania. Edytowane 11 Kwiecień 2014 przez ARDZEJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi