Napisano 19 Kwiecień 201410 l Witam. Przedstawiam Wulgarnego Marcina. Jest on alter-ego Marcina od nas ze studia. Etap I czyli ( model, render i look) zakończyłem. cdn... [ATTACH=CONFIG]94767[/ATTACH] Wersja HD po kliknięciu na obrazek Narzędzia: 3dsmax, Mudbox, Vray, After Effects Jeszcze dzięki poniższym osobom: Kamil Wójcik ( zdjęcia marcina i 123Catch i artykuł o więziennych tatuażach) Natalia Juszczyk ( cela Marcina) Marcin Muszyński ( za ryj godny celi w której się znajduje ) pzodrawiam Edytowane 19 Kwiecień 201410 l przez Qbikster
Napisano 19 Kwiecień 201410 l Jak tak sobie patrzę na Marcina to jestem w prawdziwym szoku ... Taki praworządny obywatel ,nasz mentor ,a tu taka recydywa :D:D:D Efekt jest rewelacyjny :D
Napisano 21 Kwiecień 201410 l Czy na lewym policzku sa gestapowskie inicjaly SS? Edytowane 21 Kwiecień 201410 l przez Profeska
Napisano 21 Kwiecień 201410 l Dementuje . To sa błyskawice. Dwie błyskawice w tym kształcie to runy SS, czyli jeden z symboli tej formacji. Nie wiem skąd wziąłeś pomysł na taki tatuaż, ale chyba nie sprawdziłeś co oznacza ;)
Napisano 22 Kwiecień 201410 l Autor Mulholland zdejmij ten hełm. Symbol jest jaki jest i taki miał być. Co oznacza każdy wie. I widocznie skazany należał do takiego kręgu.
Napisano 25 Kwiecień 201410 l Oczy lekko zezowate i materiał skóry troszkę papierowy, jakby się lekko spocił byłby bardziej feee.