Qbikster Napisano 19 Kwiecień 2014 Napisano 19 Kwiecień 2014 (edytowane) Witam. Przedstawiam Wulgarnego Marcina. Jest on alter-ego Marcina od nas ze studia. Etap I czyli ( model, render i look) zakończyłem. cdn... [ATTACH=CONFIG]94767[/ATTACH] Wersja HD po kliknięciu na obrazek Narzędzia: 3dsmax, Mudbox, Vray, After Effects Jeszcze dzięki poniższym osobom: Kamil Wójcik ( zdjęcia marcina i 123Catch i artykuł o więziennych tatuażach) Natalia Juszczyk ( cela Marcina) Marcin Muszyński ( za ryj godny celi w której się znajduje ) pzodrawiam Edytowane 19 Kwiecień 2014 przez Qbikster
Soulinka12 Napisano 19 Kwiecień 2014 Napisano 19 Kwiecień 2014 Jak tak sobie patrzę na Marcina to jestem w prawdziwym szoku ... Taki praworządny obywatel ,nasz mentor ,a tu taka recydywa :D:D:D Efekt jest rewelacyjny :D
Profeska Napisano 21 Kwiecień 2014 Napisano 21 Kwiecień 2014 (edytowane) Czy na lewym policzku sa gestapowskie inicjaly SS? Edytowane 21 Kwiecień 2014 przez Profeska
Mulholland Napisano 21 Kwiecień 2014 Napisano 21 Kwiecień 2014 Dementuje . To sa błyskawice. Dwie błyskawice w tym kształcie to runy SS, czyli jeden z symboli tej formacji. Nie wiem skąd wziąłeś pomysł na taki tatuaż, ale chyba nie sprawdziłeś co oznacza ;)
Qbikster Napisano 22 Kwiecień 2014 Autor Napisano 22 Kwiecień 2014 Mulholland zdejmij ten hełm. Symbol jest jaki jest i taki miał być. Co oznacza każdy wie. I widocznie skazany należał do takiego kręgu.
Bacry Napisano 25 Kwiecień 2014 Napisano 25 Kwiecień 2014 Oczy lekko zezowate i materiał skóry troszkę papierowy, jakby się lekko spocił byłby bardziej feee.
Rekomendowane odpowiedzi