Napisano 22 Kwiecień 201410 l Witam, Wczoraj odinstalowalem vray 3.0 i od tego czasu non stop crashuje mi max. Wyskakuje mi error podczas startu 'autodesk.max.wrappers.dll encountered an error while loading' Sciagnalem najnowsza akutualizacje i nowe sterowniki do grafy i nie pomoglo. Chcialem zrobic cos w stylu 'repair', ale po odpaleniu instalki maxa nie wyskakuje mi taka opcja, tylko instalacja. Max2014 i win7 Edytowane 22 Kwiecień 201410 l przez Juzwa
Napisano 23 Kwiecień 201410 l Autor Ta widzialem. Facet tutaj wylacza zdaje sie grafe w lapku zeby jechac na zintegrowanej. W kazdym razie nie wiem co bylo problemem (tzn wiem, wrappers.dll), przeinstalowalem maxa calego i narazie spokoj, cicho licze ze bedzie dzialalo
Napisano 24 Kwiecień 201410 l Miałem ten sam problem, tak jak ty zrezygnowany postanowiłem przeinstalować Maxa i problem zniknął, na jakiś tydzień :-/ Jeśli ktoś znajdzie, inne działające rozwiązanie, to będę bardzo wdzięczny za podzielenie się :-)
Napisano 24 Kwiecień 201410 l Autor i problem zniknął, na jakiś tydzień :-/ zniknal na jakis tydzien i wrocil? U mnie po reinstalce dziala narazie okej. Ale jak naczytalems ie w necie to ma to ogolnie jakis bezposredni zwiazek z grafą. A ze mam pecha do kart graficznych to siedze i czekam az mi padnie, a w skarpecie schowalem zapas na nowa grafę :P I tak juz podejrzewalem od jakiegos czasu ze siada, mimo ze ma dopiero jakies 14mies.