Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Poszukuje pluginu, który pozwoli mi niszczyć obiekt na odłamki drewna. Chodzi o coś małego, darmowego, bo nie będę płacić za Rayfire, bo aż tak zdesperowany nie jestem :D. Sam szukałem, ale niestety nie wyszło mi za dobrze.

• Odpowiedzi 5
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

No fakt RF bylby najlepszy. Jest tez pulldownit, ale tez platny i chyba biedniejszy niz RF.

Jak bardzo nie chcesz placic to mozesz probowac to sam procutterem pojechac, ale latwiej poszukac "darmowej" wersji RF na necie. Kupowac nie polecam, mimo ze zrobil teraz Mir Vadim wersje edukacyjna za 125$, ale nic w zamian za to ze zaplaciles nie masz (nawet ofcjalne forum zablokowali)

Napisano

Właśnie chciałem przetestować to pulldownit, bo niby można pobrać demo, ale po zainstalowaniu wyskakuje informacja, że wersja demo wygasła... Jeżeli procutter to jedyna opcja to trochę słabo.

Napisano

Dzięki :D Tyle czasu szukałem, nawet demo rayfire'a zainstalowałem i teraz mi błędy przez physx sdk wyskakują. Chwilkę potestowałem i nie bardzo ogarniam tego pro cutter'a, ale później coś pokombinuje. Jeszcze raz dzięki :)