Konrad Ibn Kondrat Napisano 26 Kwiecień 2014 Napisano 26 Kwiecień 2014 Witam! Szeroko pojętą grafiką zajmuję się profesjonalnie, chociaż powoli zmierzam do tego aby zająć się tylko pracą jako grafik grafik koncepcyjny. Wszelkie uwagi i sugestie są mile widziane, chociaż nie jedzcie po mnie wszyscy na raz ;) Pierwszy post, jedna z pierwszych prac/ćwiczeń. Widzę niedociągnięcia, ale uznałem, że lepiej ruszyć z innymi tematami. Aishwarya Rai / Photoshop [ATTACH=CONFIG]94826[/ATTACH]
Tomasz G Napisano 27 Kwiecień 2014 Napisano 27 Kwiecień 2014 Witam na forum Konrad Ibn Kondrat Moim zdaneim płasko wygląda. Potrafisz uchwycić mw proporcje twarzy, ale nie umiesz wydobywać bryły. Kolory skóry są nudne. Warto dodać jej niebieskiego,zielonego itd. Źrenica jest namalowana jednym kolorem. Przypatrz się jak wygląda w realu. Wiem,że może miała mieć takie "stojące" włosy, ale wyglada jakby miała przerośniętą potylicę. Błędów ,które są można wymieniać. Poza tym to jest kopia tej tam aktoreczki. Może pokaż jakieś szkice swoich konceptów, skoro chcesz pracować jako grafik koncepcyjny. Może masz fajne pomysły. Na forum jest napewno sporo osób ,które pomągą w razie potrzeby. Pozdrawiam
Konrad Ibn Kondrat Napisano 27 Kwiecień 2014 Autor Napisano 27 Kwiecień 2014 Dzięki :) Co do uwag, biorę na siebie, może oprócz potylicy, bo rzeczywiście tak ma (nie wiem czy to uczesanie czy nie...) Teraz powoli będę wrzucał różne inne rzeczy, więc i z konceptów coś się znajdzie.
Mruk Napisano 27 Kwiecień 2014 Napisano 27 Kwiecień 2014 Zapowiada się ciekawie. Wrzuć więcej prac, żeby można było ocenić bardziej całościowo.
Konrad Ibn Kondrat Napisano 28 Kwiecień 2014 Autor Napisano 28 Kwiecień 2014 Ok. To zamieszczam kilka innych starszych rzeczy. Małgorzata / Photoshop [ATTACH=CONFIG]94857[/ATTACH] Bullhead / Photoshop Szybki koncept. Coś między Faunem z "Labiryntu...", a bykiem z teledysku Einsturzende Neubauten [ATTACH=CONFIG]94858[/ATTACH] Aleja / Photoshop Mix przygotowany z różnych obiektów z Pragi. Miejsce fizycznie nieistniejące. [ATTACH=CONFIG]94859[/ATTACH] - - - Połączono posty - - - Jeszcze jak ktoś mi powie jak wrzucać te rzeczy żeby je wyświetlało większe na stronie, to będzie idealnie :)
Rozpu Napisano 30 Kwiecień 2014 Napisano 30 Kwiecień 2014 wrzucaj na jakiś hosting, a potem dawaj link do tego (taki z końcówką .jpg) w treści posta między znacznikami
BartLight Napisano 30 Kwiecień 2014 Napisano 30 Kwiecień 2014 Jak dla mnie to mordka z szerokim nosem najlepsza, bark troche plaski za to kadrowanie jest na + nawet na ++++
Rekomendowane odpowiedzi