Napisano 29 Kwiecień 201410 l Autor Układ jezdny KW2 w trakcie prac ( model wzorowany na opracowaniach DRAGON 1:35, oraz fotografiach. - - - Połączono posty - - -
Napisano 1 Maj 201410 l Autor Jeden z elementów układu jezdnego KW 2 (w trakcie prac ) - - - Połączono posty - - - - - - Połączono posty - - - Edytowane 1 Maj 201410 l przez speed1988 element układu jezdnego KW 2
Napisano 5 Maj 201410 l Autor Witam. Spawy robię metodą nakładania materiałów typu noise i odpowiednio modyfikuję jego parametry, do uzyskania odpowiedniej faktury.
Napisano 8 Maj 201410 l Fajnie że będzie kv z kioskiem zamiast wieży :) zastanawia mnie szerokość kół nośnych i podtrzymujących , czy aby nie są za szerokie?
Napisano 8 Maj 201410 l Autor Sprawdzę na blueprincie :-) muszę się przenieść na mocniejszego kompa bo ten już nie wyrabia:-( Pozdrawiam i dzięki za uwage)
Napisano 11 Maj 201410 l Autor poprawiłem trochę osłonę silnika czołgu.Zamieniłem nity na śruby, tak jak powinno być i grile z prawej i lewej strony.
Napisano 14 Maj 201410 l Autor I znów KW2.Praca nad tylną częścią czołgu. Trochę mozolnie to idzie, gdyż miałem problemy z komputerem i co rusz coś poprawiam by jak najwierniej odwzorować oryginał.
Napisano 29 Maj 201410 l Autor Jestem z powrotem rusza praca z moim czołgiem. Mozolnie to idzie, niestety brak czasu, oraz inne obowiązki. Tutaj zakończyłem prace nad włazem mojego KW.
Napisano 2 Czerwiec 201410 l Autor czasami idę na skróty i nie bawię się w modelowanie skomplikowanych elementów, tylko modeluję każdą część osobno. udostępnię niebawem model siatki. pozdrawiam i dzięki za wsparcie))
Napisano 10 Czerwiec 201410 l Autor Coś nad czym pracowałem kiedy modelowałem KW2. Praca zainspirowana filmami wojennymi i zniszczeniami jakie przyniosła wojna. Edytowane 13 Czerwiec 201410 l przez speed1988
Napisano 14 Czerwiec 201410 l Autor Koniec tego modelu. Fanjie by wyglądał o teksturowany, ale nie chcę tego psuć) (zainspirowany filmikiem MIASTO RUIN)
Napisano 20 Sierpień 201410 l Autor W końcu udało się zakończyć korpus KV. Jeszcze tylko wieża i drobne detale . W zbrushu jak moc kompa pozwoli to troszkę go podniszczę
Napisano 31 Sierpień 201410 l Ładnie to wszystko wygląda jeszcze jak go umieścisz w tej scenerii ruin miasta będzie super :)
Napisano 1 Wrzesień 201410 l Autor niestety to wszystko tak mi obciąża komputer, że przy tej skromnej ilości detalów mam już problem a co dopiero na tle tych ruin))) Dzięki i pozdrawiam
Napisano 6 Wrzesień 201410 l Autor - - - Połączono posty - - - Czas na detale spawy zniszczenia itp. Nie wiem czy komputer mój da radę.. zobaczymy bądźmy dobrej myśli :-))
Napisano 21 Grudzień 201410 l Autor Praca w trakcie realizacji chce wyciągnąć 100% ze swojego kompa bo możliwości mam większe