Napisano 1 Maj 201410 l Mam dość stary tablet pentagram openxl ale nie mogę za bardzo dokupić do niego rysika. Rzadko korzystałem i to się zemściło bo jeden zdarłem a reszta gdzieś zginęła. Orientuje się ktoś czy może z innego by pasowały bo na nowy chwilowo mnie nie stać a pisanie na e-mail obyło się bez odpowiedzi...:/
Napisano 1 Maj 201410 l z tego co wiem moj tablet pentagrama na ebonitową koncówkę - to taki przewodzący plastik więc nawet jezeli nie, to ebonit powinien się sprawdzic
Napisano 2 Maj 201410 l Wal do cs'a pentagrama. Powinno coś być jeszcze. Może nie odpisują bo są święta? Ja miałem z nimi dobre kontakty
Napisano 2 Maj 201410 l Autor Dobra to na razie czekam na odpis raz jeszcze. Czy pod pojęciem cs,a miałeś na myśli serwis sos ze strony? Jak nie to pokombinuję gdzie może być ten ebonit. a może ze wskaźników co kiedyś miały starsze komórki dotykowe.
Napisano 2 Maj 201410 l Tak, pomoc techniczna ze strony. Kiedyś kupowałem same rysiki ale to dawno.. 3 lata temu. 3 rysiki za dyche plus przesylka 7zł.. Nie było problemu.
Napisano 2 Maj 201410 l z tego co wiem moj tablet pentagrama na ebonitową koncówkę - to taki przewodzący plastik więc nawet jezeli nie, to ebonit powinien się sprawdzic lol - od kiedy to ebonit jest przewodzacym plastikiem ?