natas Napisano 1 Maj 2014 Napisano 1 Maj 2014 Mam dość stary tablet pentagram openxl ale nie mogę za bardzo dokupić do niego rysika. Rzadko korzystałem i to się zemściło bo jeden zdarłem a reszta gdzieś zginęła. Orientuje się ktoś czy może z innego by pasowały bo na nowy chwilowo mnie nie stać a pisanie na e-mail obyło się bez odpowiedzi...:/
olaf Napisano 1 Maj 2014 Napisano 1 Maj 2014 z tego co wiem moj tablet pentagrama na ebonitową koncówkę - to taki przewodzący plastik więc nawet jezeli nie, to ebonit powinien się sprawdzic
michalo Napisano 2 Maj 2014 Napisano 2 Maj 2014 Wal do cs'a pentagrama. Powinno coś być jeszcze. Może nie odpisują bo są święta? Ja miałem z nimi dobre kontakty
natas Napisano 2 Maj 2014 Autor Napisano 2 Maj 2014 Dobra to na razie czekam na odpis raz jeszcze. Czy pod pojęciem cs,a miałeś na myśli serwis sos ze strony? Jak nie to pokombinuję gdzie może być ten ebonit. a może ze wskaźników co kiedyś miały starsze komórki dotykowe.
michalo Napisano 2 Maj 2014 Napisano 2 Maj 2014 Tak, pomoc techniczna ze strony. Kiedyś kupowałem same rysiki ale to dawno.. 3 lata temu. 3 rysiki za dyche plus przesylka 7zł.. Nie było problemu.
infected Napisano 2 Maj 2014 Napisano 2 Maj 2014 z tego co wiem moj tablet pentagrama na ebonitową koncówkę - to taki przewodzący plastik więc nawet jezeli nie, to ebonit powinien się sprawdzic lol - od kiedy to ebonit jest przewodzacym plastikiem ?
Rekomendowane odpowiedzi