remi Napisano 14 Wrzesień 2004 Napisano 14 Wrzesień 2004 cze. cos nie widze tu zadnej cyfrowej panienki wiec wrzucam swoją. może to mnie zmotywuje do roboty. p.s. nie stawiam zbytnio na realizm :(scanline), ale żeby to było miłe dla oka i prosiłbym o komentarze pod tym katem.
ftorek Napisano 15 Wrzesień 2004 Napisano 15 Wrzesień 2004 sztucznie troche i jakos tak malo w niej zycia
Piotr Dobosz Napisano 15 Wrzesień 2004 Napisano 15 Wrzesień 2004 OGROMNE CZOŁO! :) :) ale poztym ladnie :)
remi Napisano 15 Wrzesień 2004 Autor Napisano 15 Wrzesień 2004 nie ma to jak konstruktywna krytyka... a fryzure moze jej zmienię jak kupie więcej pamięci
Salvator Napisano 15 Wrzesień 2004 Napisano 15 Wrzesień 2004 obła ta twarz, brakuje "kreski" ;] chyba ciutkę za nisko ma ucho, nos ma zły kształt u nasady i jeszcze parę innych.
Stradivalius Napisano 15 Wrzesień 2004 Napisano 15 Wrzesień 2004 Z profilu calkiem ladna tylko troche usta za plaskie. W ogole to najlepsze by byly takie jak na tej stronie :-)
remi Napisano 30 Wrzesień 2004 Autor Napisano 30 Wrzesień 2004 zmiana fryzury. co z licznych defektów najbardziej rzuca się w oczy? tylko nie piszcie, że mało w niej życia bo to mi nic nie mówi. ja prosty człowiek jestem.
Ebor Napisano 30 Wrzesień 2004 Napisano 30 Wrzesień 2004 Przypomina mi tą co z Drozdą prowadzi "śmiechu warte" hehe
Marcin Napisano 30 Wrzesień 2004 Napisano 30 Wrzesień 2004 pierwszy fryc byl lepszy ... lepiej komponuje sie ze smukłą twarza ... lepiej wroc t opoprzedniej ... wlacz geometry dla shaga i daj GI ... zniz czolo i daj poprzednią fryzure ..
remi Napisano 30 Wrzesień 2004 Autor Napisano 30 Wrzesień 2004 geometry dla shaga? czy do tego nie trzeba 1g ramu? ja mam 256 ;( GI? o co Ci chodzi? nie umiem obsługiwać ani brazila ani vraya, a mental (którego też za bardzo nie umiem obsługiwać ;) nie jest kompatybilny z shagiem. a widziałeś jak najeżdżali na tamtą fryzure...
Salvator Napisano 30 Wrzesień 2004 Napisano 30 Wrzesień 2004 policzki mają zły kształt, martwe, napompowane, gładkie jak pupcia androida usta....
Marcin Napisano 30 Wrzesień 2004 Napisano 30 Wrzesień 2004 geometry i jakis cień by sie przydal .... bo tu nie ma wogle swiatla oprocz defaulta ;) ja na twoim miejscu ogarnął bym jakiegos rendera ... najlepij braziliszka do takiej sceny ... a o gustach sie nie mowi ...ale teraz wyglada jak kura domowa z lat 70 w USA
KLICEK Napisano 30 Wrzesień 2004 Napisano 30 Wrzesień 2004 1 - pokaz siatke ... 2 - popraw oczy maja teraz jakis taki dziffny ksztalt 3 - wywal narazie wlosy 4 - zasatnow sie nad modelowanymi wlosami mysle ze by lepiej wygladalo 5 - jak na kobiete za bardzo odznaczyles jej nosek , kobietki zazwyczaj sa bardzo za okraglone i delikatne dlatego tak je kochamy ;) 6 - kaciki ust pociagnac troszke w dol ? 7 - zrob moze wiekszy rozstaw oczu ale bez przesady 8 - rob glowe z referencji na poczatku
Predator Napisano 1 Październik 2004 Napisano 1 Październik 2004 heh glowa wyglada bardzo nienaturalnie no i materialy do oprawy bo obecna postacprzypomina bardziej gumowa lalke. :) mysle ze poprzednik wszystko juz pozatym wymienil :)
mkk3a Napisano 1 Październik 2004 Napisano 1 Październik 2004 nos na pewno musi być poprawiony a jeśli nie mozesz sie zdecydować na fryzure to ja propnuje Leeloo z Piątego Elementu -> http://perso.wanadoo.fr/nicolas.chevet/leeloo.jpg
Rekomendowane odpowiedzi