Napisano 14 Wrzesień 200420 l cze. cos nie widze tu zadnej cyfrowej panienki wiec wrzucam swoją. może to mnie zmotywuje do roboty. p.s. nie stawiam zbytnio na realizm :(scanline), ale żeby to było miłe dla oka i prosiłbym o komentarze pod tym katem.
Napisano 15 Wrzesień 200420 l Autor nie ma to jak konstruktywna krytyka... a fryzure moze jej zmienię jak kupie więcej pamięci
Napisano 15 Wrzesień 200420 l obła ta twarz, brakuje "kreski" ;] chyba ciutkę za nisko ma ucho, nos ma zły kształt u nasady i jeszcze parę innych.
Napisano 15 Wrzesień 200420 l Z profilu calkiem ladna tylko troche usta za plaskie. W ogole to najlepsze by byly takie jak na tej stronie :-)
Napisano 30 Wrzesień 200420 l Autor zmiana fryzury. co z licznych defektów najbardziej rzuca się w oczy? tylko nie piszcie, że mało w niej życia bo to mi nic nie mówi. ja prosty człowiek jestem.
Napisano 30 Wrzesień 200420 l pierwszy fryc byl lepszy ... lepiej komponuje sie ze smukłą twarza ... lepiej wroc t opoprzedniej ... wlacz geometry dla shaga i daj GI ... zniz czolo i daj poprzednią fryzure ..
Napisano 30 Wrzesień 200420 l Autor geometry dla shaga? czy do tego nie trzeba 1g ramu? ja mam 256 ;( GI? o co Ci chodzi? nie umiem obsługiwać ani brazila ani vraya, a mental (którego też za bardzo nie umiem obsługiwać ;) nie jest kompatybilny z shagiem. a widziałeś jak najeżdżali na tamtą fryzure...
Napisano 30 Wrzesień 200420 l policzki mają zły kształt, martwe, napompowane, gładkie jak pupcia androida usta....
Napisano 30 Wrzesień 200420 l geometry i jakis cień by sie przydal .... bo tu nie ma wogle swiatla oprocz defaulta ;) ja na twoim miejscu ogarnął bym jakiegos rendera ... najlepij braziliszka do takiej sceny ... a o gustach sie nie mowi ...ale teraz wyglada jak kura domowa z lat 70 w USA
Napisano 30 Wrzesień 200420 l 1 - pokaz siatke ... 2 - popraw oczy maja teraz jakis taki dziffny ksztalt 3 - wywal narazie wlosy 4 - zasatnow sie nad modelowanymi wlosami mysle ze by lepiej wygladalo 5 - jak na kobiete za bardzo odznaczyles jej nosek , kobietki zazwyczaj sa bardzo za okraglone i delikatne dlatego tak je kochamy ;) 6 - kaciki ust pociagnac troszke w dol ? 7 - zrob moze wiekszy rozstaw oczu ale bez przesady 8 - rob glowe z referencji na poczatku
Napisano 1 Październik 200420 l heh glowa wyglada bardzo nienaturalnie no i materialy do oprawy bo obecna postacprzypomina bardziej gumowa lalke. :) mysle ze poprzednik wszystko juz pozatym wymienil :)
Napisano 1 Październik 200420 l nos na pewno musi być poprawiony a jeśli nie mozesz sie zdecydować na fryzure to ja propnuje Leeloo z Piątego Elementu -> http://perso.wanadoo.fr/nicolas.chevet/leeloo.jpg