Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

cze. cos nie widze tu zadnej cyfrowej panienki wiec wrzucam swoją. może to mnie zmotywuje do roboty.

p.s. nie stawiam zbytnio na realizm :(scanline), ale żeby to było miłe dla oka i prosiłbym o komentarze pod tym katem.

• Odpowiedzi 19
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

nie ma to jak konstruktywna krytyka...

a fryzure moze jej zmienię jak kupie więcej pamięci

Napisano

obła ta twarz, brakuje "kreski" ;]

chyba ciutkę za nisko ma ucho, nos ma zły kształt u nasady i jeszcze parę innych.

Napisano
  • Autor

zmiana fryzury. co z licznych defektów najbardziej rzuca się w oczy? tylko nie piszcie, że mało w niej życia bo to mi nic nie mówi. ja prosty człowiek jestem.

Napisano

Przypomina mi tą co z Drozdą prowadzi "śmiechu warte" hehe

Napisano

pierwszy fryc byl lepszy ... lepiej komponuje sie ze smukłą twarza ... lepiej wroc t opoprzedniej ...

wlacz geometry dla shaga i daj GI ...

zniz czolo i daj poprzednią fryzure ..

Napisano
  • Autor

geometry dla shaga? czy do tego nie trzeba 1g ramu? ja mam 256 ;(

GI? o co Ci chodzi? nie umiem obsługiwać ani brazila ani vraya, a mental (którego też za bardzo nie umiem obsługiwać ;) nie jest kompatybilny z shagiem.

a widziałeś jak najeżdżali na tamtą fryzure...

Napisano

policzki mają zły kształt, martwe, napompowane, gładkie jak pupcia androida usta....

Napisano

geometry i jakis cień by sie przydal .... bo tu nie ma wogle swiatla oprocz defaulta ;)

ja na twoim miejscu ogarnął bym jakiegos rendera ... najlepij braziliszka do takiej sceny ...

a o gustach sie nie mowi ...ale teraz wyglada jak kura domowa z lat 70 w USA

Napisano

1 - pokaz siatke ...

2 - popraw oczy maja teraz jakis taki dziffny ksztalt

3 - wywal narazie wlosy

4 - zasatnow sie nad modelowanymi wlosami mysle ze by lepiej wygladalo

5 - jak na kobiete za bardzo odznaczyles jej nosek , kobietki zazwyczaj sa bardzo za okraglone i delikatne dlatego tak je kochamy ;)

6 - kaciki ust pociagnac troszke w dol ?

7 - zrob moze wiekszy rozstaw oczu ale bez przesady

8 - rob glowe z referencji na poczatku

Napisano

heh glowa wyglada bardzo nienaturalnie no i materialy do oprawy bo obecna postacprzypomina bardziej gumowa lalke. :) mysle ze poprzednik wszystko juz pozatym wymienil :)