ftorek Napisano 15 Wrzesień 2004 Napisano 15 Wrzesień 2004 hej mam glow (czy inne efekty) zamontowane z videoposta lub z effect/enviroment - i mam tez powierzchnie z materialem raytrace - i teraz - wszystko pieknie - ale efekt dodawany jest PO renderze - i z odbic nici co z tym fantem?? pozdrawiam i z goory dzienke
illy Napisano 16 Wrzesień 2004 Napisano 16 Wrzesień 2004 glow z video posta jest nadawany po renderingu, moze poszukaj plugina NEON, moze pomoze
ftorek Napisano 17 Wrzesień 2004 Autor Napisano 17 Wrzesień 2004 no wiem ze PO - ale wlasnie czy nie da sie tego w maxie jako takim obejsc??
Bacry Napisano 17 Wrzesień 2004 Napisano 17 Wrzesień 2004 NA pewno nie za pomocą glowa. Może kombinacje z dodatkowym obiektem symulującym glow z materiałem samoświecącym i fallofem ustawionym na opacity?
Leru Napisano 17 Wrzesień 2004 Napisano 17 Wrzesień 2004 ten problem jest poruszony w jednym z tutoriali na głównej max3d.pl nie mogę go teraz znaleźć ale dam sobie głowę obciąć, że tam jest, poszukaj :)
Rekomendowane odpowiedzi