WILLOW1183 Napisano 18 Maj 2014 Share Napisano 18 Maj 2014 (edytowane) Wizualizacje hotelu w Olsztynie na Jeziorem Krzywym . Powoli kończą się prace nad zagospodarowaniem największego w Olsztynie Jeziora Krzywego. Po 20 latach planowania !!! nareszcie doczekamy się przyzwoitej infrastruktury . Jednym z elementów będzie 4* hotel . Poniżej parę wizek , które popełniliśmy . Tradycyjnie Max , vray , shop. Edytowane 18 Maj 2014 przez WILLOW1183 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natas Napisano 18 Maj 2014 Share Napisano 18 Maj 2014 Jak dla mnie rewelacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 18 Maj 2014 Share Napisano 18 Maj 2014 wyglada bardzo fajnie. nad jeziorami brakuje schludnej bazy hotelowej. szkoda, ze apartamenty nie mają kuchni jak zazwyczaj. najbardziej mnie jednak zastanawia w któą stronę zakrzywia się jezioro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 23 Maj 2014 Share Napisano 23 Maj 2014 Widać że dużo pracy włożyliście w wizualizacje. Exteriory wyszły bardzo dobrze choć dla mnie kolorystyka postprodukcji jest mało atrakcyjna, kolory są smutne. Interiory są słabe. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 23 Maj 2014 Share Napisano 23 Maj 2014 Exteriory sa super, interiory takie sobie. W lazience strasznie mnie gryzie widoczna powtazalnosc textury na kafelkach - wyglada jakby byl bardzo mala textura z gignatyczna powtazalnoscia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tores Napisano 24 Maj 2014 Share Napisano 24 Maj 2014 Kolorystycznie dla mnie nie zachęcające. Jakaś plama na wodzie a dzieci niedaleko się kąpią (odwróć je bo mają światło z prawej strony). Przydałoby się większe doświadczenie w wstawianiu postaci i ich cieniowaniu. Sharpen na całej głębokości nie fajnie wygląda. Trochę odpowiedniego dofa poprawiło by ich wygląd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi