Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Wizualizacje hotelu w Olsztynie na Jeziorem Krzywym .

Powoli kończą się prace nad zagospodarowaniem największego w Olsztynie Jeziora Krzywego.

Po 20 latach planowania !!! nareszcie doczekamy się przyzwoitej infrastruktury .

Jednym z elementów będzie 4* hotel .

Poniżej parę wizek , które popełniliśmy .

Tradycyjnie Max , vray , shop.

m3d-htl-kic-jezioro.jpg

m3d-htl-kic-jezioro-noc.jpg

m3d-htl-kic-front.jpg

m3d-htl-kic-bok.jpg

m3d-htl-kic-bok-lot.jpg

m3d-htl-kic-restaur.jpg

m3d-htl-kic-wjazd.jpg

m3d-htl-kic-apartament_1.jpg

m3d-htl-kic-apartament_2.jpg

m3d-htl-kic-laz.jpg

Edytowane przez WILLOW1183

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

wyglada bardzo fajnie. nad jeziorami brakuje schludnej bazy hotelowej. szkoda, ze apartamenty nie mają kuchni jak zazwyczaj. najbardziej mnie jednak zastanawia w któą stronę zakrzywia się jezioro ;)

Napisano

Widać że dużo pracy włożyliście w wizualizacje. Exteriory wyszły bardzo dobrze choć dla mnie kolorystyka postprodukcji jest mało atrakcyjna, kolory są smutne. Interiory są słabe.

Pozdrawiam

Napisano

Exteriory sa super, interiory takie sobie. W lazience strasznie mnie gryzie widoczna powtazalnosc textury na kafelkach - wyglada jakby byl bardzo mala textura z gignatyczna powtazalnoscia.

Napisano

Kolorystycznie dla mnie nie zachęcające. Jakaś plama na wodzie a dzieci niedaleko się kąpią (odwróć je bo mają światło z prawej strony). Przydałoby się większe doświadczenie w wstawianiu postaci i ich cieniowaniu. Sharpen na całej głębokości nie fajnie wygląda. Trochę odpowiedniego dofa poprawiło by ich wygląd.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności