Napisano 18 Maj 201410 l Wizualizacje hotelu w Olsztynie na Jeziorem Krzywym . Powoli kończą się prace nad zagospodarowaniem największego w Olsztynie Jeziora Krzywego. Po 20 latach planowania !!! nareszcie doczekamy się przyzwoitej infrastruktury . Jednym z elementów będzie 4* hotel . Poniżej parę wizek , które popełniliśmy . Tradycyjnie Max , vray , shop. Edytowane 18 Maj 201410 l przez WILLOW1183
Napisano 18 Maj 201410 l wyglada bardzo fajnie. nad jeziorami brakuje schludnej bazy hotelowej. szkoda, ze apartamenty nie mają kuchni jak zazwyczaj. najbardziej mnie jednak zastanawia w któą stronę zakrzywia się jezioro ;)
Napisano 23 Maj 201410 l Widać że dużo pracy włożyliście w wizualizacje. Exteriory wyszły bardzo dobrze choć dla mnie kolorystyka postprodukcji jest mało atrakcyjna, kolory są smutne. Interiory są słabe. Pozdrawiam
Napisano 23 Maj 201410 l Exteriory sa super, interiory takie sobie. W lazience strasznie mnie gryzie widoczna powtazalnosc textury na kafelkach - wyglada jakby byl bardzo mala textura z gignatyczna powtazalnoscia.
Napisano 24 Maj 201410 l Kolorystycznie dla mnie nie zachęcające. Jakaś plama na wodzie a dzieci niedaleko się kąpią (odwróć je bo mają światło z prawej strony). Przydałoby się większe doświadczenie w wstawianiu postaci i ich cieniowaniu. Sharpen na całej głębokości nie fajnie wygląda. Trochę odpowiedniego dofa poprawiło by ich wygląd.