Napisano 16 Wrzesień 200420 l Witam! Pewnie nie ja pierwszy mam problem typu: "Dobra, ciekawy element, tylko co dalej...??";) , więc proszę o Wasze ewentualne propozycje w co można to "wsadzić" jeśli w ogóle jest sens coś z tym dalej robić...;)
Napisano 16 Wrzesień 200420 l zrob z tego taka niewielka scigalka - czyli bardzo maly pojazd - z duuuuuzym silnikiem :) pozdrawiam i zycze powodzenia
Napisano 16 Wrzesień 200420 l Autor Chyba wezmę się za to na poważnie;) A noż cosik ciekawego z tego wyjdzie(?) Scenka z jakimś ciekawym scigaczem, rzeczywiście nie zgorsza;) Dzięki!
Napisano 16 Wrzesień 200420 l >Watek z cyklu: to twoja pracka czy NASZA? :) heheh zrob z tego komin fabryki ;) tylko obroc o 90 stopni
Napisano 16 Wrzesień 200420 l Autor Dobra już, dobra;) Sam sobie poradzę;) Jak się coś nowego urodzi to wrzucę;)
Napisano 16 Wrzesień 200420 l albo taka lornetka z niespodzianką;] -piecyk gazowy -grill (tylko obroc o 90*)
Napisano 16 Wrzesień 200420 l Cicho ;). Zrob z tego traktor ( wersja z silnikiem turbodoladowanym dwoma turbinami ;)). Ale tak na serio - zrob z tego bolida (?), podobnego do tego ze Star Wars ( bodajze Anakin sie takim scigal :]).
Napisano 16 Wrzesień 200420 l moim zdaniem te rury niby wydechowe są poprostu śmieszne jeśli sie wie jak działa silnik odrzutowy ;) poszukaj sobie na threedy.com topica my car is faster than your jakoś tak ( niewiem czy jest jeszcze tam ten topic le pracki na nim sa iście zajefajne :) EDIT znalazłem szkoda że na max3d niema takiego :( http://threedy.com/site/forum/showthread.php?s=&threadid=5893
Napisano 16 Wrzesień 200420 l Autor sikham, dzięki za linka;) A co do tych niby rur wydechowych to, nie zapominajmy, że przywilejem tworzenia tego typu grafik i nie tylko, jest dowolność formy, a jedynym ograniczeniem jest tu nasza wyobraźnia;) Wracając do tego wątku z linka to może tak mały dział S.U.V-ów (chyba tak to się pisze). Po prostu niekonwencjonalne pojazdy(???);)
Napisano 17 Wrzesień 200420 l wg. mnie po raz n-ty przerabianie tego samego motywu super-hiper-futurystycznego pojazdu na bazie dwóch tube mija się z celem. jako ćwiczenie - ok, ale od razu robić z tego scenkę? najwazniejszy jest pomysł, technicznie już masz program jako tako obcykany, więc pomyśl i wysil się na coś oryginalnego. pozdro. aha - ten ogień kiczowato wygląda. choć muszę ci powiedzieć, iż sam nie potrafiłbym tego zrobić.
Napisano 17 Wrzesień 200420 l MCh po raz n-ty marudzenie że coś już było przerabiane również mija sie z celem na bazie 2 tub :| można zrobić oryginalny pojazd ;)