SbN Napisano 21 Maj 2014 Share Napisano 21 Maj 2014 (edytowane) FINAŁ: OPIS: "Postać to młody chłopak który posiada zdolność przyciągania i kontrolowania metalowego złomu z którego może np stworzyć zbroje i w ten sposób zwalcza zło na świecie ;]" ------------------------------------------------------------- Cześć wszystkim! Moja praca będzie trochę z jajem, mam nadzieje, że będzie to spełniać wymogi konkursu ;] Tym razem postanowiłem powalczyć czymś stylizowanym w klimatach cartoonowych. Postać to młody chłopak który posiada zdolność przyciągania i kontrolowania metalowego złomu z którego może np stworzyć zbroje i w ten sposób zwalcza zło na świecie ;p Pierwsze szkice Jutro pociągne temat dalej Edytowane 23 Maj 2014 przez SbN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igi Napisano 23 Maj 2014 Share Napisano 23 Maj 2014 Jeżeli Twoja praca jest skonczona Pamietaj aby w nazwie watku dodac FINAŁ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SbN Napisano 23 Maj 2014 Autor Share Napisano 23 Maj 2014 Zabrakło mi trochę czasu na wykończenie tak jakbym chciał, ale konkurs dobiera końca więc wrzucam finał: oraz wersja full, bo nie jestem do końca pewny wymogów co do wielkości obrazka: Igi, czy mogę tę mniejszą wersje zatwierdzić jako finalną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igi Napisano 23 Maj 2014 Share Napisano 23 Maj 2014 Jeżeli Twoja praca jest skonczona Pamietaj aby w nazwie watku dodac FINAŁ Aby zmienic tytuł wątku w pierwszym poście wątku należy kliknąć 'edytuj post' i potem 'zaawansowana edycja' wtedy mozna dopisać FINAŁ w tytule. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SbN Napisano 23 Maj 2014 Autor Share Napisano 23 Maj 2014 Igi a co z tą wielkością obrazka? Czy ta mniejsza będzie zaakceptowana? Bo ją wrzuciłem do pierwszego posta jako grafika finalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igi Napisano 23 Maj 2014 Share Napisano 23 Maj 2014 Jezeli nie przekracza 2k na 2k jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 24 Maj 2014 Share Napisano 24 Maj 2014 hehe spoko concept... ale jak już stosujesz "magazynowy" trend w umieszczaniu postaci przed napis to trzeba to robić tak żeby był czytelny... tyle z minusów ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 24 Maj 2014 Share Napisano 24 Maj 2014 swietna prezentacja powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SbN Napisano 24 Maj 2014 Autor Share Napisano 24 Maj 2014 dzięki olaf :) Rotcore: zabrakło mi już czasu żeby dobrze przemyśleć sprawę z napisem, no trudno, może coś z tego będzie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi