Napisano 21 Maj 201410 l FINAŁ: OPIS: "Postać to młody chłopak który posiada zdolność przyciągania i kontrolowania metalowego złomu z którego może np stworzyć zbroje i w ten sposób zwalcza zło na świecie ;]" ------------------------------------------------------------- Cześć wszystkim! Moja praca będzie trochę z jajem, mam nadzieje, że będzie to spełniać wymogi konkursu ;] Tym razem postanowiłem powalczyć czymś stylizowanym w klimatach cartoonowych. Postać to młody chłopak który posiada zdolność przyciągania i kontrolowania metalowego złomu z którego może np stworzyć zbroje i w ten sposób zwalcza zło na świecie ;p Pierwsze szkice Jutro pociągne temat dalej Edytowane 23 Maj 201410 l przez SbN
Napisano 23 Maj 201410 l Autor Zabrakło mi trochę czasu na wykończenie tak jakbym chciał, ale konkurs dobiera końca więc wrzucam finał: oraz wersja full, bo nie jestem do końca pewny wymogów co do wielkości obrazka: Igi, czy mogę tę mniejszą wersje zatwierdzić jako finalną?
Napisano 23 Maj 201410 l Jeżeli Twoja praca jest skonczona Pamietaj aby w nazwie watku dodac FINAŁ Aby zmienic tytuł wątku w pierwszym poście wątku należy kliknąć 'edytuj post' i potem 'zaawansowana edycja' wtedy mozna dopisać FINAŁ w tytule.
Napisano 23 Maj 201410 l Autor Igi a co z tą wielkością obrazka? Czy ta mniejsza będzie zaakceptowana? Bo ją wrzuciłem do pierwszego posta jako grafika finalna
Napisano 24 Maj 201410 l hehe spoko concept... ale jak już stosujesz "magazynowy" trend w umieszczaniu postaci przed napis to trzeba to robić tak żeby był czytelny... tyle z minusów ;P
Napisano 24 Maj 201410 l Autor dzięki olaf :) Rotcore: zabrakło mi już czasu żeby dobrze przemyśleć sprawę z napisem, no trudno, może coś z tego będzie ;)