floo Napisano 23 Maj 2014 Share Napisano 23 Maj 2014 (edytowane) Edytowane 23 Maj 2014 przez floo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunedge Napisano 23 Maj 2014 Share Napisano 23 Maj 2014 Disnej to klasa sama w sobie. To chyba taki short promujacy film, mam racje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 23 Maj 2014 Share Napisano 23 Maj 2014 tak, ich nowy film. zapowiada sie dobrze. Robinsons nie wyszło im najlepiej, ale teraz wiedzą, ze muszą zrobić Tony'ego Starka JR. Plus - nie wiem jak zapowiada się storyline, ale mają chłopaka za bohatera - miły oddech, po meridzie i roszpunce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Maj 2014 Share Napisano 23 Maj 2014 chryste panie spiewajace roboty bedo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 23 Maj 2014 Share Napisano 23 Maj 2014 chryste panie spiewajace roboty bedo! [video=youtube;B8Asv7X-umk] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 23 Maj 2014 Share Napisano 23 Maj 2014 tak, ich nowy film. zapowiada sie dobrze. Robinsons nie wyszło im najlepiej, ale teraz wiedzą, ze muszą zrobić Tony'ego Starka JR. Plus - nie wiem jak zapowiada się storyline, ale mają chłopaka za bohatera - miły oddech, po meridzie i roszpunce. Meet the Robinsons było zrobione 7 lat temu, to cała era w CGI i nie tylko. Merida była Pixara, za to zapomniałeś o Bolcie i Frozen, ale w międzyczasie był też Wreck-it Ralph. Także tego... Może i miły oddech, ale get your stuff together. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 23 Maj 2014 Share Napisano 23 Maj 2014 Absolutnie nie mówiłem o CG w Robinsonach. Frozen to też opowieść z punktu widzenia dziewczyny wiec nie musiałem dodawać - nie moglem sobie przypomnieć tytułu szczerze powiedziawszy. Ralph to nie jest opowieść o chłopaku/dziewczynie. Wiem, że to forum dot. CG - zbyt ogólnie napisałem i wyszedłem poza temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dSoul Napisano 24 Maj 2014 Share Napisano 24 Maj 2014 Wygląda bardzo fajnie! Ralph pozytywnie mnie zaskoczyl, wiec mam nadzieje, ze i tutaj ekipa da rade... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi