Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 4,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

tak, ich nowy film. zapowiada sie dobrze. Robinsons nie wyszło im najlepiej, ale teraz wiedzą, ze muszą zrobić Tony'ego Starka JR. Plus - nie wiem jak zapowiada się storyline, ale mają chłopaka za bohatera - miły oddech, po meridzie i roszpunce.

Napisano
chryste panie spiewajace roboty bedo!

[video=youtube;B8Asv7X-umk]

Napisano
tak, ich nowy film. zapowiada sie dobrze. Robinsons nie wyszło im najlepiej, ale teraz wiedzą, ze muszą zrobić Tony'ego Starka JR. Plus - nie wiem jak zapowiada się storyline, ale mają chłopaka za bohatera - miły oddech, po meridzie i roszpunce.

Meet the Robinsons było zrobione 7 lat temu, to cała era w CGI i nie tylko. Merida była Pixara, za to zapomniałeś o Bolcie i Frozen, ale w międzyczasie był też Wreck-it Ralph. Także tego... Może i miły oddech, ale get your stuff together.

Napisano

Absolutnie nie mówiłem o CG w Robinsonach. Frozen to też opowieść z punktu widzenia dziewczyny wiec nie musiałem dodawać - nie moglem sobie przypomnieć tytułu szczerze powiedziawszy. Ralph to nie jest opowieść o chłopaku/dziewczynie. Wiem, że to forum dot. CG - zbyt ogólnie napisałem i wyszedłem poza temat.

Napisano

Wygląda bardzo fajnie! Ralph pozytywnie mnie zaskoczyl, wiec mam nadzieje, ze i tutaj ekipa da rade...