Napisano 17 Wrzesień 200420 l Wymodelowałem miecz z gry Legacy of kain, jestem początkują wiec prosze być wyrozumialym, miecz wymodelowany, ale co z tego jełśi brak pomysłow na tlo, ale bede pracował dalej nad projektem wiec moze za niedługo ukaze sie całośc:). fotka pierwsza to foto z którego robilem miecz a fota 2 to mój wymodelowany miecz:)
Napisano 17 Wrzesień 200420 l Witam! Całkiem, całkiem;) Tylko było by super gdybyś jeszcze wrzucił tak jakiś widoczek z boku, czy cuś;)) Tak trochę nie widać czy to tylko teksturka czy dokładny modeling(?) Ale może się nie znam;) Pozdr!
Napisano 17 Wrzesień 200420 l Hmmm ... Pierwsza rzecz - zmien nazwe watku. Druga - daj siatke i widok z boku :P.
Napisano 17 Wrzesień 200420 l nazwa watku do poprawy, a miecz hmmmm raczej ciezko cos tym by wywalczyc bylo chyba ?? takie ksztalty to raczej sztylety przybieraja, a nie miecze, ale skoro to wymysl tworcow gry to sie nie wtracam. Ciezko ocenic modeling bo raczej tego nie widac, moze daj tlo innego koloru, to chociaz krawedzie bedzie widac i widok z jakiejs perspektywy
Napisano 17 Wrzesień 200420 l Sanki, jak dla Wampira, to taki kształt miecza jest wogóle nieprzeszkadzający :D. Grając w Defiance można sie łatwo przekonać, a niepowiem gra wymiata. Zastanawiam sie tylko czemu Guyver nazwałeś go Blood Reaver, skoro wygląda jak Materialny Soul Reaver? Hmm?? Tak wogóle sobie nie przypominam, żeby w grze był Blood Reaver, no ale gry jeszcze nie przeszedłem, więc mogę się mylić. Teksturka bardzo ładna, choć mało widać, daj zbliżenie albo większy render. Malowałeś sam, czy wziąłeś prosto z gry?
Napisano 17 Wrzesień 200420 l Soul Reaver to jest miecz Raziela (w wersji spektralnej), jest w stanie pochłaniać dusze wrogów. Natomiast przed przemianą miecz ten był znany z tego że potrafił pić krew przeciwników. Wówczas nazywał się Blood Reaver i władał nim Kain, nie Raziel. (Świetna seria BTW)
Napisano 17 Wrzesień 200420 l Ja tam go znałem pod nazwą Soul Reaver poprostu a w Legacy of Kain się trochę nagrałem (chodzi mi o pierwszą część serii a nie jakieś tam "Soul Reavery" :P Co do modelu to nic nie widać bo ujęcie na to nie pozwala ale wygląda na bardzo prosty i pozbawiony detali, zaprezentuj go jakoś inaczej i daj zbliżenie na "czaszkę" :) Pozdrawiam
Napisano 17 Wrzesień 200420 l W pierwszą nie grałem :) Ale mam ją i czeka na wolne chwile. A co do Soul Reaverów :) - to też fajne są (zwłaszcza pierwszy SR i Defiance, właśnie w Defiance dużo się dzieje w kwestii fabuły i historii Nosgoth). Sorry za OT. Też poproszę siatkę i jakiś inny render.
Napisano 17 Wrzesień 200420 l No mnie sie tak obija "blood reaver" ale to chyba była nazwa robocza, bo on był i zawsze bedzie Soul Reaverem:P. Ja mam wszystkie części (BO 1, BO 2, SR, SR 2, Defiance), grałem we wszystkie dość niedawno oprócz SR1 (bo mi pod 2000 nie chodzi:/), a Defianca ostatnio tłuke (ach najlepszy jest Kain i jego telekineza:] ), więc troche kojarze :]. No ale koniec Offtopa, dawaj siatke, zbliżenie i wogóle, bo jestem ciekaw :D.