CzAk1 Napisano 29 Maj 2014 Share Napisano 29 Maj 2014 Pojawił się dziś pierwszy zwiastun do filmu animowanego produkowanego przez Guillermo del Toro - The Book of Life. Pełna treść: The Book of Life Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 29 Maj 2014 Share Napisano 29 Maj 2014 pierwsze o czym pomyslalem, to ten skrypt z siggraph animujący pod dzwieki + ta gitara z 54s ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazio Napisano 30 Maj 2014 Share Napisano 30 Maj 2014 Wyglada super. Calkiem swiezo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 30 Maj 2014 Share Napisano 30 Maj 2014 Wygląda rzeczywiście świeżo :) Fajnie, że ktoś się wreszcie wziął za klimaty gry mojego życia - GRIM FANDANGO . W sumie to mocno mi ją przypomina ten filmik. Piękne te wszystkie wzory w tle. Szkoda tylko, że to nie GRIM FANDANGO - tam to dopiero była historia. Viva La Revolution! Manuel Calavera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zio_mal Napisano 30 Maj 2014 Share Napisano 30 Maj 2014 wygląda zacnie, czekam z niecierpliwością:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niebezpieczny Napisano 31 Maj 2014 Share Napisano 31 Maj 2014 Po miniaturze na stronie głównej byłem pewien, że to coś od Tima Burton'a:) Zapowiada się nieźle;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi