Napisano 1 Czerwiec 201411 l Nazwisko to nazwisko, nick mo偶na znale藕膰 w CombatArms- czasami grywam. Wi臋c o czym...o teczce- do tej pory bagatelizowa艂am wag臋 dokumentacji w艂asnego progresu, skutek jest taki, 偶e nie mog臋 przypomnie膰 sobie jak wygl膮da艂a moja kreska 5 lat temu i por贸wna膰 jej do tego, co jest teraz. No mo偶e kilka, z 2007/8, kiedy w gimnazjum rysowa艂o si臋 dziwactwa zamiast pilnie uczy膰 si臋 matematyki... 聽 聽 ...po gimnazjum trafi艂am do liceum plastycznego i 4 lata z rokiem dyplomowym w艂膮cznie przefurtaczy艂am na jakie艣 totalne bzdety. Teraz po zimowej sesji na architekturze wn臋trz stwierdzam, 偶e to nie jest co艣, co zrywa mnie na nogi z 艂贸偶ka ka偶dego dnia i wynosz臋 si臋 na grafik臋. Ot, tyle na wst臋pie, bo 偶yciorys mam taki sam jak ka偶dy inny. Fakt, 偶e pilnowano dokumentacji w liceum pozwoli艂 mi teraz na ocen臋 w艂asnego skoku w dziedzinie rysunku... 聽 ...p贸艂 roku temu dosta艂am ol艣nienia, 偶e jednak warto by by艂o co艣 ze swoim "talentem" zrobi膰 i dorzuci膰 do niego w ko艅cu jak膮kolwiek prac臋... 聽 聽 Fajnie jest czasami wr贸ci膰 do rysunk贸w sprzed lat, 偶eby na w艂asne oczy przekona膰 si臋 jak lata i praca wp艂ywaj膮 na nasz w艂asny rozw贸j. Wi臋cej niebawem! 聽 Pozdrawiam i czekam na krytyk臋 i komentarze! :-) 聽 (Pierwsza moja "powa偶niejsza" praca z tabletem i PS, sprzed miesi膮ca; za艂膮cznik jest z wczoraj :)) Edytowane 2 Luty 201510 l przez jeryho
Napisano 1 Czerwiec 201411 l Dawaj znaczniki na ko艅cu linka. Masz to zreszt膮 gotowe, wystarczy 偶e b臋dziesz kopiowa艂a i wkleja艂a link pod tekstem Kod IMG for贸w i paneli dyskusyjnych.
Napisano 2 Czerwiec 201411 l Autor za mn膮 5 cz臋艣ci Star Wars..... Edytowane 2 Czerwiec 201411 l przez jeryho
Napisano 3 Czerwiec 201411 l hej, dwa ostatnie s膮 bardzo fajne kolorystycznie, form臋 te偶 wida膰 偶e starasz si臋 ogarnia膰. Poka偶 wi臋cej rzeczy w kolorze! :)
Napisano 4 Czerwiec 201411 l Zgadzam si臋 z telthon膮. wida膰 偶e szybko si臋 uczysz i dobrze czujesz sie na digitalowym polu :) ostatnia pracka kozacka, poka refke ;p
Napisano 4 Czerwiec 201411 l Autor ci膮gle si臋 ucz臋, ka偶dego dnia staram si臋 co艣 zmajstrowa膰, r贸偶nie mi to idzie ale nie ma co si臋 poddawa膰 :) tutaj ref-nie zmieniany, bo mam za ma艂o jeszcze "skilla", 偶eby tworzy膰 co艣 w艂asnego, co b臋dzie jednocze艣nie walorowo/kolorystycznie i technicznie poprawne....but soon! 聽
Napisano 4 Czerwiec 201411 l Na pierwszym planie mog艂abys doda膰 par臋 bardzo ciemnych akcent贸w, na przyk艂ad cienie pod kamieniami i ciemniejsze partie pod li艣ciami.
Napisano 4 Czerwiec 201411 l fajnie 偶e nie pojecha艂a艣 bezpo艣rednio po focie :) ale kolory pr贸bkowa艂a艣 ze zdj臋cia prawda? powiem Ci, 偶e jak b臋dziesz dobiera膰 kolory sama, szuka膰 ich por贸wnuj膮c z tymi ze zdj臋cia to nauczysz si臋 niesamowicie du偶o ju偶 przy pierwszym takim studium, tylko odradza艂bym tak mocno obrobione zdj臋cia jak to. Na facebooku jest fajna grupa "Virtual plein air" za艂o偶enie jest takie 偶eby malowa膰 pejza偶e z google street view i je艣li lubisz rdzawe kolory i brzydk膮 pogod臋 to poszukaj czego艣 na rosyjskich drogach.
Napisano 4 Czerwiec 201411 l Autor jako艣 nigdy nie przepada艂am za 艂adnymi rzeczami- sprawdz臋 te rosyjskie drogi; w grupie jestem ale jeszcze nigdy si臋 nie odwa偶y艂am wymalowa膰 czego艣 z g-street view. ale pierwszy raz musi by膰 :-) z kolorami w zasadzie by艂o r贸偶nie, baz臋 pr贸bkowa艂am, a ca艂a reszta sz艂a ju偶 z palety.
Napisano 6 Czerwiec 201411 l Autor do grupy Daily Spitpainting na facebooku, "bomber girl", 30 min. :-)
Napisano 21 Czerwiec 201411 l Fajne masz te szkice podoba mi si臋 ta dynamiczna kreska skojarzy艂o mi si臋 z Bruno Schulz szczeg贸lnie te prace tym cienkopisem, pozdrawiam 聽 http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=94348
Napisano 2 Luty 201510 l Autor Dawno nic, ale jednak co艣 si臋 dzia艂o... 聽 聽 聽 ...I tutaj proces powstawania... 聽 聽 - - - Po艂膮czono posty - - - 聽 I widoczek....
Napisano 10 Luty 201510 l Widzia艂em przed chwil膮 na facebooku, bardzo fajna pracka ;) Jaka艣 inspiracja Anthony'm Jones'em ? :)
Napisano 10 Luty 201510 l Autor Widzia艂am troch臋 prac Pana Jones'a i transmisj臋 z nim na Level Up, ale maluj膮c to nie my艣la艂am o tym. Gdzie艣 tam siedzia艂o to w pod艣wiadomo艣ci i w tej pracy da艂o sw贸j wyraz :-)
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto