RuMuN Napisano 17 Wrzesień 2004 Share Napisano 17 Wrzesień 2004 hmm to moj pierwszy samochod wiec powiedzcie co by trzebalo poprawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 17 Wrzesień 2004 Share Napisano 17 Wrzesień 2004 oh lord... meshsmooth x5? na razie kiepawo. kanty i wybrzuszenia tam gdzie ich nie powinno byc, a tam gdzie powinien byc jakis naroznik jest gładko. Pokaz siatke LP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuMuN Napisano 17 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2004 hehe zachwile momencik i wrzucam reszte :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuMuN Napisano 17 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2004 oki chyba wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuMuN Napisano 17 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2004 jeszcze raz gora :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 17 Wrzesień 2004 Share Napisano 17 Wrzesień 2004 Nie szalej tak z meshsmoothem x2 w zupelnosci starcza. Ach i zmnie temat na Pojazd 3d: Mazda.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuMuN Napisano 18 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2004 nowe rzuty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conrad Napisano 18 Wrzesień 2004 Share Napisano 18 Wrzesień 2004 no właśnie, meshsmooth.......chyba za wąska czy jak.detale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuMuN Napisano 18 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2004 no właśnie, meshsmooth.......chyba za wąska czy jak.detale... nie czaje z bytnio co waska ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conrad Napisano 18 Wrzesień 2004 Share Napisano 18 Wrzesień 2004 za wąska mi się wydaję w sensie szerokośći, może to przez widok perpective mam takie wrażenie, niewiem czy jest,widok z przodu postowałeś czy niezauważyłem? Z tyłu był... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuMuN Napisano 18 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2004 jest FRONT WIRE jak chczesz to wrzuce normalnego rendera :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conrad Napisano 18 Wrzesień 2004 Share Napisano 18 Wrzesień 2004 no dobra.lookne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 18 Wrzesień 2004 Share Napisano 18 Wrzesień 2004 omg ;/ szukam i szukam i nieznalazłem NORMALNEGO rendera tylko jakieś paskudne siatki albo rendery z user view daj wkoncu tą siatkel low poly chyba ze ją przeoczyłem ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuMuN Napisano 18 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2004 qrde na razie robie pozniej bede usowal scianki :) aha wiecei jak zrbic fajne lampy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 18 Wrzesień 2004 Share Napisano 18 Wrzesień 2004 wyklep samochód potem sie martw lampami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuMuN Napisano 18 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2004 hm oki to sie zarz biore za robinie kafki i de usowac te scianki :P moze go troche psdzerze albo w koncu zrobie do konca te tylny zderzak :P i ten wlot na masce :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 18 Wrzesień 2004 Share Napisano 18 Wrzesień 2004 co Ty za ścianki chcesz usówać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuMuN Napisano 18 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2004 hehe jednak zmiana planow jade na browara za 2 godziny moze cos bede robil :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuMuN Napisano 18 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2004 co Ty za ścianki chcesz usówać ? no edge zeby siatka byla wyrazniejsza hyba nie ?? jak uwazasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 18 Wrzesień 2004 Share Napisano 18 Wrzesień 2004 Jak narazie to nienajlepiej ci to idzie ale nie paddawaj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuMuN Napisano 19 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2004 hehe dzisiaj od nowa zrobilem mazde :) wydaje mi sie ze jusz troche lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuMuN Napisano 19 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2004 okej to jusz sa w sumie nie warzne rendery bo mi plik wcielo sic! :( i musze prawie od nowa zaczynac dokladnie od drzwi po caly tyl i zderzaki :( qrde znowu z godzine bede robil :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 dobrze ze zaczynasz od nowa bo z tego to juz by nic nie bylo:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuMuN Napisano 19 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2004 dodalem pare bajerow ;) lakier a'la metalic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 lakier a'la metalic :) no coś w tym guście ;] w porównaniu do ostatniej próby jest b.dobrz. ale wciąż wiele pracy przed tobą. do dzieła! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conrad Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 Ja bym siatkę poprawił,a na wszesniejszych screenach widać, ze chyba ci Ms zaokraglił wszytko za brdzo i światła.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuMuN Napisano 19 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2004 dzieki :) jeszcze do tego mi przedtem wcielo plika :/ ten dysk musze w koncu zrobic :D bo bolec mi sie ulamal od zasilania i na krotko jest podlaczony :) i troche sie zwiesil komp :/ ale jusz jest ok zapalilem fajka uspokoilem sie i od nowa zrobilem :) aha co moge jeszcze tam zrobic oprocz szyby oraz lamp i wnetrza za qtre nie mam pojecia jak sie wziasc :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 polecam jako lektura do poduszki ;) http://67.15.36.49/team/Tutorials/fiat500/fiat500.asp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuMuN Napisano 19 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2004 uu widze ze musze jeszcze duzoo zrobic dzieki za tutka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 ja troche nie na temat. tzn tak, podzielam opinie innych, bez pracy nie ma kolaczy, ale chcialem zwrocic uwage na oryginalnego nicka :PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuMuN Napisano 19 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2004 eheh wlasnie oryginalny nie ma jak oryginalne jeansy czy adidaski :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuMuN Napisano 20 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2004 hmm nareszcie porobilem parezrzeczy :) hhyh jutro dokoncze reszte wnetrza ktorego prawie nie ruszylem i moze dodam jakies felgi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seremiak Napisano 20 Wrzesień 2004 Share Napisano 20 Wrzesień 2004 NIo fajne fajne ale ja robie lepszy???????????// ale no B.Ładny ten MX5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seremiak Napisano 20 Wrzesień 2004 Share Napisano 20 Wrzesień 2004 NO NO jak na 1 raz do zajebiscie ci sie udało tel lakier jest wrecz cudowny tylko swiatlo musisz troche zmienicale wygląda SUPER wygląda jak żywy no az brak mi slów autko naprawde jest zrobione idealnie jestem pelen zachwytu dala ciebie RUMUN?:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seremiak Napisano 20 Wrzesień 2004 Share Napisano 20 Wrzesień 2004 hMMMMMMM alleee Wypas FIUFIU??????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuMuN Napisano 20 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2004 tylko sie nie sposc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 20 Wrzesień 2004 Share Napisano 20 Wrzesień 2004 bede not user friendly i napisze prawde ZOSTAW TO nic już z tego samochodu niezrobisz ja na twoim miejscu poczytałbym tutki pooglądał siatki dobrych modeli i zabrał sie wtedy za coś tak to sie tylko bedziesz męczył i nic niezrobisz pozdro i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Wrzesień 2004 Share Napisano 21 Wrzesień 2004 sikham ma 200% racji zostaw TO poczytaj troche tutkow .....i co bardzo wazne nie spiesz sie. (bo widac ze bardzo chciales ten model skonczyc jak najszybciej) jak bedziesz robil wolno bardzo wolno to zobaczysz ze to bedzie mialo rece i nogi uwiez tez tak mam i chyba kazdy tak ma!! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuMuN Napisano 21 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2004 hmm postanowilem od nowa zrobic :) hhe to w sumie zajelo mi 1:30 H ale wydaje mi sie ze itak jest duzzooo lepiej niz tamte dwa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 21 Wrzesień 2004 Share Napisano 21 Wrzesień 2004 siatka bez wyrazu, nie gra z linią auta. rendering bardziej user-friendly tym razem ;] jest zbyt obłe - za mało zarysowane kształty, (patrz punkt pierwszy) ale ważne że pracujesz, bo z tego coś już raczej może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuMuN Napisano 21 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2004 ehhe dzieki widac ze cos sie nauczylem :D Dzieki ze mnie zjechaliscie bo sie zmobilizowalem i chcialem wam pokazac ze uda mi sie zrobic lepszy model ;) hehe poprawie wszystko dziasiaj bo nie mialem zbytnio czasu poprawic wszystko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 21 Wrzesień 2004 Share Napisano 21 Wrzesień 2004 Ehh, podziwiam cie za upor. Mi by sie nie chcialo zaczynac 4 razy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuMuN Napisano 21 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2004 hmm jak napisalem posta to trzeba to zrobic bo innaczej sie zniechece do robienia w maxie :D ehhe hmm mosze jeszce raz zrobie od nowa ale jusz dokladnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 21 Wrzesień 2004 Share Napisano 21 Wrzesień 2004 Moze zrob cos prostszego a nie porywaj sie na samochod ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuMuN Napisano 22 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2004 Moze zrob cos prostszego a nie porywaj sie na samochod ;) nie to jest wyzwanie nie lubie zaczynac od prostych rzeczy bo mnie nudza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuMuN Napisano 30 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2004 hmm troche siedzialem i krytykujcie ile wlezie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 30 Wrzesień 2004 Share Napisano 30 Wrzesień 2004 wyglada troche jak mydelniczka z kolami i przednia szyba:p zrob jakis tutorial np. Fiata 500 albo Landcruisera od Evermotion plisss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuMuN Napisano 30 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2004 wyglada troche jak mydelniczka z kolami i przednia szyba:p zrob jakis tutorial np. Fiata 500 albo Landcruisera od Evermotion plisss postaram sie jak zrobic jakiegos tutka ale nie przepadam za nimi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 30 Wrzesień 2004 Share Napisano 30 Wrzesień 2004 chociaż jednego plisssss ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 30 Wrzesień 2004 Share Napisano 30 Wrzesień 2004 albo chociaz kilka pierwszych punktow, np. takich dotyczasych sub-edit i chamfera :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi