Tomasz Kucharz Napisano 17 Wrzesień 2004 Napisano 17 Wrzesień 2004 Siedze sobie właśnie przed kompemi mam nietypowy problem robie prezentacje w cult3d - wszystko jest aż tu nagke zatrzymałem się nad grupą buttonów .... ... .. nie wiem jak je nazwać :-)))))))))))) hehehe wyobraźcie sobie na przykład ten sam stojak z reklamą takiej firmy, siakiej, owakiej. buttony właśnie zmieniają texturki tych reklam jak nazwać grupę takich buttonów. co ciekawsze ma to być w jezyku polskim -- mam jakieś zamroczenie inic mi nie przychodzi do łba firma ? - głupio textura ? - też nie wygląd - nie pasuje ???? PS: - do tej pory miałem problemy jak coś zrobić w maxie czy innym programie - ale NIGDY jak to nazwać :-))))))))))))))))))))))) pozdrówka
Tomasz Kucharz Napisano 17 Wrzesień 2004 Autor Napisano 17 Wrzesień 2004 to ma być jedno słowo inne grupy nazwyają się KOLOR TŁO WIDOK MENU
kozioo Napisano 17 Wrzesień 2004 Napisano 17 Wrzesień 2004 skórka? może powiedz jakiego typu są to produkty. będzie łatwiej coś "wybrainstormować" ;>
Tomasz Kucharz Napisano 17 Wrzesień 2004 Autor Napisano 17 Wrzesień 2004 to produkty firmy zajmującej się wystawiennictwem na targach - projekty stoisk - to samo stoisko a buttony zmieniają firme
SansSerif Napisano 17 Wrzesień 2004 Napisano 17 Wrzesień 2004 inteligencja. wykonczenie - materialy wkonczeniowe - material.
Tomasz Kucharz Napisano 17 Wrzesień 2004 Autor Napisano 17 Wrzesień 2004 tego przed kropką nie rozumiem a to po kropce też nie pasuje coś w stylu "wystawca"
Quadysz Napisano 19 Wrzesień 2004 Napisano 19 Wrzesień 2004 moze po prostu projekty :) albo ekspozycje wizje i takie tam, a dla kogo robisz? firma z krakowa? czy z p-nia? :)
Rekomendowane odpowiedzi