Napisano 17 Wrzesień 200420 l Siedze sobie właśnie przed kompemi mam nietypowy problem robie prezentacje w cult3d - wszystko jest aż tu nagke zatrzymałem się nad grupą buttonów .... ... .. nie wiem jak je nazwać :-)))))))))))) hehehe wyobraźcie sobie na przykład ten sam stojak z reklamą takiej firmy, siakiej, owakiej. buttony właśnie zmieniają texturki tych reklam jak nazwać grupę takich buttonów. co ciekawsze ma to być w jezyku polskim -- mam jakieś zamroczenie inic mi nie przychodzi do łba firma ? - głupio textura ? - też nie wygląd - nie pasuje ???? PS: - do tej pory miałem problemy jak coś zrobić w maxie czy innym programie - ale NIGDY jak to nazwać :-))))))))))))))))))))))) pozdrówka
Napisano 17 Wrzesień 200420 l Autor to ma być jedno słowo inne grupy nazwyają się KOLOR TŁO WIDOK MENU
Napisano 17 Wrzesień 200420 l skórka? może powiedz jakiego typu są to produkty. będzie łatwiej coś "wybrainstormować" ;>
Napisano 17 Wrzesień 200420 l Autor to produkty firmy zajmującej się wystawiennictwem na targach - projekty stoisk - to samo stoisko a buttony zmieniają firme
Napisano 17 Wrzesień 200420 l Autor tego przed kropką nie rozumiem a to po kropce też nie pasuje coś w stylu "wystawca"
Napisano 19 Wrzesień 200420 l moze po prostu projekty :) albo ekspozycje wizje i takie tam, a dla kogo robisz? firma z krakowa? czy z p-nia? :)