Azbesty Napisano 12 Czerwiec 2014 Napisano 12 Czerwiec 2014 Taki projekt for fun pobawić się kolorkami i potestować corone tak troche w innym środowisku :) i! Link do behance albo wystarczy kliknąć na którą kolwiek prackę http://bit.ly/1oWapYu
Jakub Wydro Napisano 12 Czerwiec 2014 Napisano 12 Czerwiec 2014 Bardzo ładne kolorki, całość wygląda fajnie - plakatowo. Chyba siatka przy napisie kamery się coś zchrzaniła... ale nie o to tu chodzi :) Jaki średni czas renderu ?
Azbesty Napisano 12 Czerwiec 2014 Autor Napisano 12 Czerwiec 2014 godzina na każde. na i5 2 rdzeniowy laptop za 2000tyś zł. 64 bouncy więc spokojnie mógłbym zejść do 20 minut jakbym zoptymalizował. albo i nawet mniej. Faktyznie ten napis na aparaciku się coś sknocił może smooth groupy.. że tego nie zawuarzyłem tak to jest jak się renderuje po nocy. :)
mookie Napisano 12 Czerwiec 2014 Napisano 12 Czerwiec 2014 Wina tych dziwnych ścianek na napisach leży najprawdopodobniej po stronie ngon'ów. Pewnie eksporter Corony jakoś je sobie sam przerobił na trójkąty i proszę.
Azbesty Napisano 12 Czerwiec 2014 Autor Napisano 12 Czerwiec 2014 Wina tych dziwnych ścianek na napisach leży najprawdopodobniej po stronie ngon'ów. Pewnie eksporter Corony jakoś je sobie sam przerobił na trójkąty i proszę. pewno tak ale raczej mi to wygląda na rozwalona smooth groupe bo zobacz jak po trójkącie jest reflect...
Mulholland Napisano 12 Czerwiec 2014 Napisano 12 Czerwiec 2014 Super pracki, rzadko w 3d się widzi jakieś pomysłowe grafiki, nawet jeśli technicznie nie są strasznie wymagające. Bardzo lubię takie rzeczy. Najbardziej podoba mi się ten mikrofon.
Temporal Napisano 12 Czerwiec 2014 Napisano 12 Czerwiec 2014 Sam pomysł fajny ale te kolory :/ Znaczy kolorystyka mi odpowiada tylko jakoś tak zabardzo się zlewa, wypadałoby się pobawić trochę lekko postpro, wyrównać to i owo, krzywe itd.
Azbesty Napisano 12 Czerwiec 2014 Autor Napisano 12 Czerwiec 2014 Sam pomysł fajny ale te kolory :/ Znaczy kolorystyka mi odpowiada tylko jakoś tak zabardzo się zlewa, wypadałoby się pobawić trochę lekko postpro, wyrównać to i owo, krzywe itd. mógłbyś zrobić jakiś przykład? bo wydaje mi się że te kolory się raczej nie zlewają. a post pro było dużo zeby kolory były bardzo wyraziste poza 2 pracami (aparat i but)
krawiec0307 Napisano 23 Czerwiec 2014 Napisano 23 Czerwiec 2014 Hej, prace mega spoko kolorystyka jak najbardziej na tak, aż się prosi robić typografię z takimi ustawieniami i takim renderem, idealnie na plakaty pozdro
Azbesty Napisano 26 Czerwiec 2014 Autor Napisano 26 Czerwiec 2014 Hej, prace mega spoko kolorystyka jak najbardziej na tak, aż się prosi robić typografię z takimi ustawieniami i takim renderem, idealnie na plakaty pozdro dzięki wielkie :) teraz robię nową serię już tak totalnie z okiem właśnie na banery na piance. 2 metrowe.
Rekomendowane odpowiedzi