Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Taki projekt for fun pobawić się kolorkami i potestować corone tak troche w innym środowisku :) i!

Link do behance albo wystarczy kliknąć na którą kolwiek prackę http://bit.ly/1oWapYu

interior_6_by_kr4mon-d7m0lnb.png

interior_8_by_kr4mon-d7m0ll6.png

interior_11_by_kr4mon-d7m0li3.png

interior_7_by_kr4mon-d7m0lm5.png

interior_10_by_kr4mon-d7m0lix.png

interior_9_by_kr4mon-d7m0lk3.png

• Odpowiedzi 9
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

godzina na każde. na i5 2 rdzeniowy laptop za 2000tyś zł.

64 bouncy więc spokojnie mógłbym zejść do 20 minut jakbym zoptymalizował. albo i nawet mniej.

Faktyznie ten napis na aparaciku się coś sknocił może smooth groupy.. że tego nie zawuarzyłem tak to jest jak się renderuje po nocy. :)

Napisano

Wina tych dziwnych ścianek na napisach leży najprawdopodobniej po stronie ngon'ów. Pewnie eksporter Corony jakoś je sobie sam przerobił na trójkąty i proszę.

Napisano
Wina tych dziwnych ścianek na napisach leży najprawdopodobniej po stronie ngon'ów. Pewnie eksporter Corony jakoś je sobie sam przerobił na trójkąty i proszę.

pewno tak ale raczej mi to wygląda na rozwalona smooth groupe bo zobacz jak po trójkącie jest reflect...

Napisano

Super pracki, rzadko w 3d się widzi jakieś pomysłowe grafiki, nawet jeśli technicznie nie są strasznie wymagające. Bardzo lubię takie rzeczy. Najbardziej podoba mi się ten mikrofon.

Napisano

Sam pomysł fajny ale te kolory :/ Znaczy kolorystyka mi odpowiada tylko jakoś tak zabardzo się zlewa, wypadałoby się pobawić trochę lekko postpro, wyrównać to i owo, krzywe itd.

Napisano
Sam pomysł fajny ale te kolory :/ Znaczy kolorystyka mi odpowiada tylko jakoś tak zabardzo się zlewa, wypadałoby się pobawić trochę lekko postpro, wyrównać to i owo, krzywe itd.

mógłbyś zrobić jakiś przykład? bo wydaje mi się że te kolory się raczej nie zlewają. a post pro było dużo zeby kolory były bardzo wyraziste poza 2 pracami (aparat i but)

Napisano
Hej, prace mega spoko kolorystyka jak najbardziej na tak, aż się prosi robić typografię z takimi ustawieniami i takim renderem, idealnie na plakaty

pozdro

dzięki wielkie :) teraz robię nową serię już tak totalnie z okiem właśnie na banery na piance. 2 metrowe.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności