Byczek82 Napisano 22 Czerwiec 2014 Share Napisano 22 Czerwiec 2014 Hej Miałem tutorial taki, ze u góry na pasku miałem przyciski ON i OFF i pozwalały na szybkie naciskanie i obiekt już był przezroczysty to mi ułatwiało trochę a teraz muszę przechodzić po między zakładki. To był script napisany mało linijek. Moze znajdzie ten scrpit bo szukam i nie mogę znaleźć. Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ajgor Napisano 22 Czerwiec 2014 Share Napisano 22 Czerwiec 2014 Spróbuj Lewy Alt+X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ch3steros Napisano 23 Czerwiec 2014 Share Napisano 23 Czerwiec 2014 Jest lepszy sposób, robisz sobie "animowany" materiał w którym zmniejszasz i zwiekszasz opacity , i . :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ajgor Napisano 23 Czerwiec 2014 Share Napisano 23 Czerwiec 2014 Rzecz gustu. Mnie animowany materiał nie odpowiada, bo trzeba przełączać na timeline, czyli więcej klikania jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2013 Napisano 23 Czerwiec 2014 Share Napisano 23 Czerwiec 2014 Przy Alt + x bywa tak, że przeźroczystość jest niewystarczająca. Ja wolę animowany materiał bo mam większą kontrolę, no i nie ma tego dziwnego szklistego cieniowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Byczek82 Napisano 23 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2014 Dzięki :) na pewno się przyda któraś opcja :) Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ajgor Napisano 23 Czerwiec 2014 Share Napisano 23 Czerwiec 2014 Nikt nie broni używać obu zamiennie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi