Nathanielxd Napisano 29 Czerwiec 2014 Share Napisano 29 Czerwiec 2014 Cześć, przedstawiam model gramofonu. Modelowałem w 3ds maxie (te kilka modeli widocznych w tle jest z sieci), render w Coronie. Postprodukcja w Photoshopie. Rendery są częścią brandingu dla wymyślonej firmy Uni Records (więcej na https://www.behance.net/gallery/10353059/Uni-Records). Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekszy0 Napisano 29 Czerwiec 2014 Share Napisano 29 Czerwiec 2014 Wygląda super:) głębia na masce tylko w niektórych miejscach robi paskudne zęby :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dSoul Napisano 2 Lipiec 2014 Share Napisano 2 Lipiec 2014 Bardzo przyjemna, stonowana praca. Dobry material na tapete :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2013 Napisano 3 Lipiec 2014 Share Napisano 3 Lipiec 2014 Bardzo mi się podoba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blax_one Napisano 3 Lipiec 2014 Share Napisano 3 Lipiec 2014 Super pracka, czuć tu meblościankę z brzękiem kryształów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mueza Napisano 3 Lipiec 2014 Share Napisano 3 Lipiec 2014 Bardzo bardzo dobrze się to prezentuje :) świetnie wyglądają te zadrapania na drewnie, jedynie winyl wygląda zbyt "nowo". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nathanielxd Napisano 4 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2014 Dzięki! Tak, faktycznie, z materiałem płyty winylowej chyba miałem największy problem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrMP006 Napisano 4 Lipiec 2014 Share Napisano 4 Lipiec 2014 Dlaczego cała siatka jest z trójkątów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nathanielxd Napisano 4 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2014 Dobre pytanie... Chyba musiałem coś spieprzyć podczas renderu siatki. Bo oto screen z viewportu: https://dl.dropboxusercontent.com/u/61874007/Works/uni/viewport.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi