RobertFilip Napisano 4 Lipiec 2014 Napisano 4 Lipiec 2014 Witam! Po dosyć długim czasie dłubania w wolnych chwilach udało mi się w miarę doszlifować wizualizacje ze swojego pierwszego tematu na forum. Link dla zainteresowanych: http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=91625 . Szczerze mówiąc, na tą chwilę nie wiem co mógłbym w nich podciągnąć więc zostawiam jak jest i zabieram się za coś nowego. Pozdrawiam! :)
skalpel3d Napisano 4 Lipiec 2014 Napisano 4 Lipiec 2014 Exteriory bardzo na plus w odbiorze, co do wnętrz to szczególnie pierwsze ma za mocne światło psuje odbiór wnętrza znacznie lepiej by było dać pochmurny dzień na dworze :) ząbkują ci krawędzie, i troszkę masz za słabe subdividy na materiale tych paneli na ścianie trochę szumi. W drugim ujęciu jakoś mi brakuje wyrazistszych stref cienia :)
Mulholland Napisano 5 Lipiec 2014 Napisano 5 Lipiec 2014 Exteriorki bardzo eleganckie. Mógłbyś pokazać rendery exteriorów bez posta?
RobertFilip Napisano 6 Lipiec 2014 Autor Napisano 6 Lipiec 2014 Mulholland dzięki :). Jasne, poniżej rendery bez posta.
Rekomendowane odpowiedzi