gumis_pl Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 ocencie sami ten samochodzik, nie jest on wyczynem grafiki 3d wrecz przeciwnie ale grafika 3d zajmuje sie dopiero pol tygodnia i wiele sie nameczylem zeby takie cudo stworzyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dobosz Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 dziwny.... sama wytloczenia, zero zaokraglen:( prawie wszystko to zykle ksztalty. no nie wiem:( popracuj jeszcze i zrob pare tutkow:) ps. tez robilem takie rzeczy na poczatku:) ale one do niczego nie prowadza lepiej przerabiac tutoriale. pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamos Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 muszę przyznać, że zaczynam rozumieć te krzyki na początkujących. Złe światło, zły model i textury (jakie textury). Praca, praca i jeszcze raz praca. długa droga przed tobą, ale nie lękaj się na tej stronie znajdziesz światełko zrozumienia. Ale ja bzdury wypisuję. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 adamos - lol, bluźnisz :P powiem niewiele, bo znowu będzie że mam kompleksy... .. powiem tyle, dobrze że pokazałeś, że istniejesz, a teraz spróbuj pokazać że coś umiesz. To naprawdę nieskomplikowane znaleźć jeden z miliona tutoriali latających wszędzie po necie. Zrób od początku do końca kilka z nich(ale takich porządnych, a nie wytłaczanie banana). I zabierz się za coś ponownie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamos Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 Sorry kiedyś też zaczynałem i wiem jak to boli gdy krzyczą, że źle. Salvator tych kompleksów to może nie bierz tak dosłownie. A tak przy okazji ja w życiu nie zrobiłem choćby jednego tutoriala. Pozdro. Co złego to nie ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dobosz Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 siedzisz 3 dni w maxsie? to niemozliwe! poniewaz po 3 dniach trudno jest poznac nawet narzedzia!! a ty operujesz juz tu o ile dobrze widze na editable poly!pozatym zrobiles jako poczatkujacy dwie prace w 3 dni? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 nie ma to jak komunikatywne wyrazenie swoich dostrzezen w pracy , nie KoMic ? widzisz to polega na tym ... (od jakiegos czasu da sie to zauwazyc zwlaszcza ze jestes juz tu dluzej) co widzi ttaki nowy user ? wchodzi sie o cos zapytac ... a przy okazji oglada pracki .. az w koncu cos zrobi i zechce sie tym podzielic ... nie jest zabronione pokazywanie takich prac .... ale sam wiesz ze pozory stwarza czlowiek a reszta potencjalu sie okaze po jakims czasie ;) (dobrym przykladem jest nasz Piotrek D. .. kiedys marnie mu wychodzilo ... teraz jego praca mi sie podoba ;) wiec wyluzuj Zwieracze i daj loooz ;) co do samochodu sie nie wypowiem bo nie ma co .... ;) jedynie praktyka wskazana ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dobosz Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 Dzieki Marcin:) o ile to o mnie chodzi:) ale przypuszczam ze tak:):) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 do pewnego jegomościa co mu posty dwa wlasnie wyparowały: kazał Ci ktos pisać w tym wątku? jak nie masz o czym pisac to nie pisz. bluzgac kazdy potrafi. gumis_pl, mash prawo zamieszczać co chcesz, choćby to była sphere z boxem. (o ile jest zgodna z regulaminem ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 uwielbiam taki brutalizm....szkoda ze niezamierzony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 20 Wrzesień 2004 Share Napisano 20 Wrzesień 2004 Damian: Powiedziałeś ! Trzymam cię za słowo! Odtąd możecie się spodziewać setek torus'ów, sfer, sześcianów i innych prymitywnych figur W MOIM WYDANIU. Ahahahahahahaa Sama praca wyglada na ekstremalnie niedokonczona. Jakby ktos skonczyl modelowanie na pierwszym etapie, walnal swiatlo i inne duperele i sru. Na max3d.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 20 Wrzesień 2004 Share Napisano 20 Wrzesień 2004 nie bede sie czepiał ale mam ocenic wiec oceniam NDST straszna praca!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 20 Wrzesień 2004 Share Napisano 20 Wrzesień 2004 Laaadna sakochodzika tylko kulka ma male. jak tak dalej Ci pojdzie to za mieiac bedziesz prawdziwe samochodziki robil. takie na benzyna;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 20 Wrzesień 2004 Share Napisano 20 Wrzesień 2004 Jak na pierwszą prackę (i 3 dni siedzenia w max'ie) to nawet sporo, ja w ciągu trzech dni nauczyłem się renderować kulkę i to bez texturek i jednym światłem (Omni light) pracuj dużo a jeszcze będą z ciebie ludzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumis_pl Napisano 20 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2004 No to cwicze dalej... Na nastepny raz postaram sie troche lepiej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 21 Wrzesień 2004 Share Napisano 21 Wrzesień 2004 Damian-->hehe spodziewalem sie wlasnie takiej reakcji... ehh chcial bym cus napisac ale sie powstrzymam cze. =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skow Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 stary, na prawde wymiatasz, takie cudo po niecalym tygodniu?! jak ty to robisz?! pozdrawiam i oby tak dalej... na prawde musiales sie nameczyc... tweety- uwazasz, ze oswietlona kulka byla czyms gorszym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 imho mogę wam podesłac pracki, jakie ja zrobiem drugiego dnia po włączeniu max'a. nie będzie aż tak bolało, zrobiłem cave tutorial... ale trochę go zmodyfikowałem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robczan Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 najlepsze sa te amortyzatory wbite w opony. jestes moim idolem grafiki 3d, a twoj autobus to juz przebija wszystko: (http://www.max3d.pl/forum/attachment.php?attachmentid=2550) trzymaj tak dalej! jaki jest twoj nastepny projekt? mCh: moja pierwsza praca tez byl cave tutorial:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 robczan - przegiąłęś. WON! Salvator, zróbmy robczanowi wieś, co ty na to? Ku pamięci innych, którzy chcą podążyć jego ścieżką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skow Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 robczan wyrazil swoja opinie na temat tych swietnych amortyzatorow, co w tym zlego? autobus tez przebija wszystko, bo musze przyznac, ze gorszej pracy nie widzialem, wiec o co tobie mCh chodzi? jesli zas mowa o nastepnych projektach to tez jestem ciekaw... dawno sie tak nie usmialem... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 a ma go głęboko w [---] . Na prawdę robczan powinien dla potomności zostać skazany na dożywotni ban - bo po pierwsze - nie przeprosił za wioskę którą popełnił , a po drugie - nie widać poprawy w jedgo kolejnych postach. mCh - nie róbmy wiochy, bo wtedy mijałoby się to z celem - po prostu ignorować debila i usuwać jego posty, a jak to nie pomoże to wjazd na chatę i te sprawy... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kucharz Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 to ja już wole autobus resory w oponach, kółka z guzików to są jakieś jajca ?? pryma-aprilis ? PS 2 - a ja mam takie pytanie - co było wcześniej - zegarek czy ten "samochód na radio" PS3 - robczan twoje uwagi doprowadzą do tego że posikam sie kiedyś przy kompie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Kucharz Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 Gumisiu, dluga droga przed toba, ale widać postępy (a o to chodzi). Zgodzę się z kolegami - przerób sobie kilka tutoriali dla początkujących. Zobaczysz, ze to zaowocuje! Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kucharz Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 Długa droga - ale nie tędy mam wrażenie że więcej czasu poświęcasz na zamieszczanie prac na forum niż na samoch pracach 1 radio-samochód 2 autobus 3 zegarek czy taka jest kolejność wykonania tych prac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Kucharz Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 Moja dziewczyna widząc pracę powiedziala "no widzę radio, a gdzie samochodzik?"... P.S. Autobusik jest słodki i mam go na tapecie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi