gumis_pl Napisano 19 Wrzesień 2004 Napisano 19 Wrzesień 2004 moje kolejne dzielo nie wiem czy przypomina to lamke czy karykature lampki ale cos w tym stylu
mCh Napisano 19 Wrzesień 2004 Napisano 19 Wrzesień 2004 ... czemu :/ ta lampka nawet porządnego światla nie daje... chyba cieniem świeci, na to przynajmniej wskazuje scenka.
Ebor Napisano 19 Wrzesień 2004 Napisano 19 Wrzesień 2004 Myslalem ze jak nowe wersje np. MAX'a posiadaja juz teraz takie wlasciwosci jak swiatlo nieba, atmosfera czy rozklad fotonow ze źrodla swiatla na scenie to takich prac jak ta tutaj nie bedzie :|
gumis_pl Napisano 19 Wrzesień 2004 Autor Napisano 19 Wrzesień 2004 Opsssss... nawt nie zauwazylem ze swieci cieniem ciekawe czy by sie doczegos nadawala . Przedstawiam nieco zmodyfikowana wersje z wykorzytaniem Mental Ray. No i swiatlo umiescilem w zarowce a nie nad . Czas renderingu wydłuzyl sie z 11 sekund do 2 minut ale to szczegół...
mCh Napisano 19 Wrzesień 2004 Napisano 19 Wrzesień 2004 słuchaj. to niczego nie przedstawia... popracuj nad czymś konkretnym, oszczędzisz stresów sobie i nam czasu.
Gość Ummagumma Napisano 19 Wrzesień 2004 Napisano 19 Wrzesień 2004 Jak chlopak zaczyna to ja bym go az tak nie dusil. ale zeczywiscie bylo by milo gdyby na forum z czyms konkretnym sie pokazywac a nie z takimi bzdetami. to moj pierwszy post na Max3D!!! czesc chlopaki:) pozdr
Conrad Napisano 19 Wrzesień 2004 Napisano 19 Wrzesień 2004 No w sumie macie rację, więcej konkretów,jakaś ksiązka,okulary, pióro czy cosik. Witaj Ummagumma .
martez Napisano 19 Wrzesień 2004 Napisano 19 Wrzesień 2004 jak zapewne sam wiesz nie ma co tu komentować, poproś moda o przesunięcie postu do wipa i rób cały pokój - lampke już masz :)
tweety Napisano 20 Wrzesień 2004 Napisano 20 Wrzesień 2004 no i popraw guziczek bo taki niebieski do metalowego to ni przypiął ni przyłatał aha... no i łączenie podstawki z ramieniem lampki nie ma kołnierza czy w ogóle mocowania, nie wygląda to najlepiej (przenieś lampę do wip'a jak radzi martez)
gumis_pl Napisano 15 Październik 2004 Autor Napisano 15 Październik 2004 Wprowadziłem kilka bajerkow...
masater Napisano 15 Październik 2004 Napisano 15 Październik 2004 jak dla manei to wygląda to tragicznie ale mnie nie słuchaj bo ja sie ponoć nie znam :P
sCeleTon Napisano 15 Październik 2004 Napisano 15 Październik 2004 nie wiem ale jak ja na swoja lapke tak patrze to takich efektow swietlnych nie widze:) za bardzo sie nie przylozyles do tej pracki:) jak szukasz czegos prostego do wymodelowania to zrob go chociaz dokladnie, porzadnie i szczegolowo (o materialach nie wspominajac bo sa do bani:/) pracuj pracuj pozdro:)
Rekomendowane odpowiedzi