Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Zrobiłem to dawno, gdy jeszcze nie byłem świadom tego co potrafi Maxik.

187-3b.jpg

Tam naprawdę nie ma drzwi. Wejście jest od drugiej strony.

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Napewno to widziałeś jeśli jesteś stałym bywalcem tego forum. Kiedyś walnełem tutaj swoje prace wszystkie jakie miałem, zosatałem zrypany i musiałem okroić sojego posta. A teraz podsyłam po jednej pracy niech się ludzie wypowiedzą. Zawsze warto usłyszeć fachową opinię, a takich tu nie brakuje.

Napisano
  • Autor

Kolesiu drogi czytaj posta do końca tam pod obrazkiem jest coś dopisane. Oglądać obrazki i nie czytać komentarzu autora to dopiero jest bez sensu. Stupido.

Napisano

Co mi sie podoba to swiatlo i materialy, gorzej z modelingiem. Te plytki wygladaja jak jakies placki - sa strasznie nieregularne kazdy inny, za duze miedzy nimi przerwy a material nie sygnalizuje jakis defektow ani znakow czasu (chyba tylko tutaj). Schody strasznie pokrzywione, czyzby az tylu ludzi wchodzilo po nich by popatrzec na sciane? Reszta ok.

Napisano
  Adamos napisał:
Kolesiu drogi czytaj posta do końca tam pod obrazkiem jest coś dopisane. Oglądać obrazki i nie czytać komentarzu autora to dopiero jest bez sensu. Stupido.

ooooo rzeczywiscie KOLESIU jest napisane pod obrazkiem, nie zmienia to jednak faktu ze drzwi nie ma i jest bezsenu.

Napisano
  Adamos napisał:
Zrobiłem to dawno, gdy jeszcze nie byłem świadom tego co potrafi Maxik.

Tam naprawdę nie ma drzwi. Wejście jest od drugiej strony.

to znaczy jak dawno ?

Napisano
  • Autor

Dawno to znaczy rok temu. A co do ślepych drzwi nie wiem czy można to powiedzieć prościej niż już to zrobiłem. Scena przedstawia budynek w realu. na skutek zmian wewnątrz budynku wejście zostało przeniesione na tył budynku. To tyle. Dziwnie to wygląda ale tak jest w rzeczywistości. Pozdro.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności