Napisano 17 Lipiec 201410 l Witam wszystkich tłumnie zgromadzonych. Bardzo dawno tutaj nie zaglądałem :) Ostatnio w ramach relaksu zrobiłem sobie taką małą scenkę, luźna wariacja na temat: detal tylnej lampy, piszcie co wam się nie podoba. Soft: maya, deltagen i PS Pozdro Edytowane 17 Lipiec 201410 l przez Orcher
Napisano 18 Lipiec 201410 l Przepiekny render! Tylko blacha na rogu przy zderzaku troche odstaje, ale nie wiem czy tak mialo byc. Cheers
Napisano 18 Lipiec 201410 l Toć to mało bity "szport wagon" od niemca, który nigdy nim nie jeździł do kościoła bo jest agnostykiem. A w ogóle furę odnaleziono w lewym skrzydle Wilczego Szańca :D A Ty się czepiasz odstającej blachy ;)
Napisano 18 Lipiec 201410 l ładny render, dasz jakis wiekszy fragment tego autka ? albo np. całe ? :)
Napisano 18 Lipiec 201410 l Autor Dzieki za komenty. @bolitic: Jest dokładanie tak jak miało być :) @jaras: na renderze jest największy fragment jaki istnieje. Nie było sensu modelować całego samochodu po to by pokazać tylną lampę :) Dla ciekawskich siatka/scena pozdro
Napisano 21 Lipiec 201410 l jaras napisał: ładny render, dasz jakis wiekszy fragment tego autka ? albo np. całe ? :) Orcher napisał: @jaras: na renderze jest największy fragment jaki istnieje.Hahaha :D Resztę trzeba sobie wyrenderować w bani!!