Orcher Napisano 17 Lipiec 2014 Napisano 17 Lipiec 2014 (edytowane) Witam wszystkich tłumnie zgromadzonych. Bardzo dawno tutaj nie zaglądałem :) Ostatnio w ramach relaksu zrobiłem sobie taką małą scenkę, luźna wariacja na temat: detal tylnej lampy, piszcie co wam się nie podoba. Soft: maya, deltagen i PS Pozdro Edytowane 17 Lipiec 2014 przez Orcher
bolitic Napisano 18 Lipiec 2014 Napisano 18 Lipiec 2014 Przepiekny render! Tylko blacha na rogu przy zderzaku troche odstaje, ale nie wiem czy tak mialo byc. Cheers
Bilay Napisano 18 Lipiec 2014 Napisano 18 Lipiec 2014 Toć to mało bity "szport wagon" od niemca, który nigdy nim nie jeździł do kościoła bo jest agnostykiem. A w ogóle furę odnaleziono w lewym skrzydle Wilczego Szańca :D A Ty się czepiasz odstającej blachy ;)
jaras Napisano 18 Lipiec 2014 Napisano 18 Lipiec 2014 ładny render, dasz jakis wiekszy fragment tego autka ? albo np. całe ? :)
Orcher Napisano 18 Lipiec 2014 Autor Napisano 18 Lipiec 2014 Dzieki za komenty. @bolitic: Jest dokładanie tak jak miało być :) @jaras: na renderze jest największy fragment jaki istnieje. Nie było sensu modelować całego samochodu po to by pokazać tylną lampę :) Dla ciekawskich siatka/scena pozdro
Creator Napisano 21 Lipiec 2014 Napisano 21 Lipiec 2014 ładny render, dasz jakis wiekszy fragment tego autka ? albo np. całe ? :) @jaras: na renderze jest największy fragment jaki istnieje.Hahaha :D Resztę trzeba sobie wyrenderować w bani!!
Rekomendowane odpowiedzi