Napisano 20 Wrzesień 200420 l Co sadzicie??? Zrobiony w 3DSMAX, twarz i cale body to boxmodeling, mapowanie photoshopem, calosc pociagnieta standardowym renderem maxa. badzcie delikatni;) pozdr
Napisano 20 Wrzesień 200420 l Autor delikatie mowiac jedaBISTE no to ja nie mam pojecia co ty masz na mysli.
Napisano 20 Wrzesień 200420 l Brzydka koszulka ;), wszystko prucz głowy wygląda jakby było z fotoszopa
Napisano 20 Wrzesień 200420 l ...wszystko wygląda jak z fotoszopa :) ale grainem to nas nie zbywaj, są przyjemniejsze sposoby ukrywania defektów renderów :> w ogóle to troszkę bezpłciowe, do wipa się nadaje...
Napisano 21 Wrzesień 200420 l jego ubranko wyraźnie się wybija z całości i strasznie psuje resztę, wygląda jakby było domalowane w paincie, tlo też jakieś takie pixelowate i w sumie nie wiadomo co ten mużyn robi, czy siedzi czy stoi (jeżeli siedzi to to na czym siedzi powinno być na pierwszym planie. Pozdrawiam
Napisano 29 Wrzesień 200420 l Autor calosc (ubranie tez) to 3D. a dlaczego to wyglada jak spod igly 2D? hmmm poprostu chcialem zeby wszystko bylo bardzo plastyczne.
Napisano 1 Październik 200420 l Niepotrzebnie tak zePSute - ta krystalizacja zniszczyła wiarygodność przekazu - bo niby jakim cudem kołnieżyk ma być postrzępiony w ten sposób?! Uciąłeś mu rączki, a ciekawość każe zastanawiać się czy miał ubrane jakieś rękawice bokserskie (czerwone coś na jego lewej ręce) ? Kolorystycznie już lepiej ale jako całość bo zagłębianie się w detale nie wychodzi na dobre np. struktura marmuru jako "podkład" koszuli! Podsumowując - praca wzbudziła moje zainteresowanie, ale po bliższej analizie po prostu nie podoba mi się końcowy efekt powstały z chaosu filtrów i mieszanek warstw wprowadzonych w PSie. O podpisie powinienem się wyrazić jednym słowem, albo dwoma bardziej wulgarnymi ale się powstrzymam, grzeczniej:-> lepiej już niczego nie pisz na następnych pracach, jeśli to ma być tak wyglądać. Pozdro
Napisano 1 Październik 200420 l Autor O podpisie powinienem się wyrazić jednym słowem, albo dwoma bardziej wulgarnymi ale się powstrzymam podpis zmieniony!
Napisano 1 Październik 200420 l dziwne to jakies... ta koszula jakas taka plaska...tlo jakies bure i rozmyte...wez pokaz siateczke tej sceny...
Napisano 1 Październik 200420 l Autor pokaze ale dajcie mi szanse i kilka dni... bo plytka ze scena zostala gdzies na starej chacie (przeprowadzka) pozdr
Napisano 3 Październik 200420 l Autor dziwne to jakies... ta koszula jakas taka plaska...tlo jakies bure i rozmyte...wez pokaz siateczke tej sceny... siateczka... pozdr
Napisano 3 Październik 200420 l a ja myślałem, że model to totalny gniot, wnioskując z rendera... a tu się okazuje, że to tylko lekki gniocik :D zrób lepszy render tego...
Napisano 3 Październik 200420 l Autor wiem, wiem... kazdy w zyciu popelnia bledy, mam cos lepszego na ten model i za czas jakis pokaze.
Napisano 3 Październik 200420 l zdecydowanie... w viewporcie wyglada znacznie lepiej... az trudno uwierzyc ze to ta sama koszula...